Брук Шийлдс разказа за страшния момент, в който Брадли Купър е бил до нея

Брук Шийлдс разкри, че е припаднала през септември и не някой друг, а самият Брадли Купър неочаквано се появил, за да я спаси. Инцидентът станал в ресторант в Ню Йорк, докато Шийлдс чакала да бъде настанена на масата. 

Актрисата сподели, че когато две непознати жени се приближили към нея, изведнъж ѝ причерняло. Ръцете ѝ се свлекли, главата ѝ се ударила в стената и за малко щяла да си глътне езика. Следващото нещо, което си спомня, е как я качват в линейка, а до нея стои Брадли Купър и я държи за ръка. Тя едва повярвала на очите си. 

Брук Шийлдс
Снимка: Getty

Оказва се, че от ресторанта първоначално искали да се свържат със съпруга на Шийлдс, Крис Хенчи, но той не отговорил. След това опитали с други хора, докато накрая не стигнали до Брадли. Те му казали, че Брук е на земята и има нужда от помощ. Той бил наблизо и се притекъл.  

В крайна сметка станало ясно, че актрисата е получила т.нар. тонично-клоничен гърч - загуба на съзнание и силни мускулни контракции. Според Шийлдс припадъкът е бил предизвикан от нисък натрий, защото била изпила твърде много вода. 

Брук разказва също за опита си с интервенциите за разкрасяване. Според нея те дават на жените голяма увереност, но е много лесно да се прекали. Тя самата се страхува от това да не прилича на себе си, а пътите, в които си е поставяла ботокс, са събуждали именно това чувство у нея.  

Брук Шийлдс
Снимка: Getty

Шийлдс отбелязва, че през 2023 г. съществуват повече пластични операции от всякога, защото всички гонят младостта. Тя самата не иска да гони младостта, а напротив - иска да гони настоящето. 

Брук Шийлдс има и много ясно изявена позиция по отношение на диетите и ограниченията. Актрисата споделя, че обича храната и алкохола и мрази да ходи на фитнес. За нея е загуба на време да се опитва постоянно да бъде достатъчно слаба. Тя забелязва, че ѝ се е появило коремче и знае, че ако се постарае достатъчно, ще може да се отърве от него, но предпочита да посвети това време в четене на книга, обяд, разходка, шопинг или вкъщи с дъщерите си. 

Вижте как се промени Брук Шийлдс през годините:

От модния подиум до големия екран: Брук Шийлдс през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти