Брук Шийлдс разказа как Андре Агаси избухнал заради ролята ѝ в „Приятели“

Наскоро Брук Шийлдс разкри, че бившият ѝ съпруг и тенисист Андре Агаси не е бил доволен от нейното участие като гост звезда в сериала „Приятели“ през 90-те години.

В интервю за The New Yorker, актрисата и модел разказа, че бившият номер 1 в тениса, за когото Шийлдс бе омъжена между 1997 и 1999 г., е присъствал на снимките на епизод от втория сезон на „Приятели“ и бил бесен заради ролята ѝ.

В епизода Шийлдс играе вманиачената преследвачка Ерика, която е влюбена в героя на Мат Лебланк, Джоуи, заради ролята му на лекар в „Дните на нашия живот“.

По време на срещата, на която Ерика вярва, че Джоуи наистина е неговият герой д-р Дрейк Раморе, тя се държи доста странно и вманиачено.

В сцената трябва да оближа пръстите на Джоуи, защото те са ръцете на гений и искам да ги погълна, а аз съм луда“, обясни Шийлдс пред The New Yorker, добавяйки за Лебланк: „ Той беше много сладък – каза ми: „Измих си ръцете, чисти са.““

„Андре беше сред публиката, подкрепяйки ме, но изхвърча навън“, спомни си Шийлдс.

брук шийлдс андре агаси
Снимка: Getty

Шийлдс така и не каза какво е накарало Агаси да напусне снимките, но намекна, че това се дължи на сценария и поведението на героинята ѝ.

„Андре каза: „Всички ми се подиграват. Ти ме направи глупак с това поведение““, разказа още Брук в интервюто. Тя добави, че се е опитала да му обясни, че сцената е комедийна и е била искрено изненадана от реакцията на съпруга си.

След това Агаси и Шийлдс се прибрали у дома, където афектираният спортист счупил някои от своите тенис трофеи.

Шийлдс по-късно научила, че бившият ѝ съпруг е бил „пристрастен към кристален метамфетамин в този период“ и намекна, че може и това да е причината за странното поведение на Андре.

„Сигурна съм, че това ирационално поведение има нещо общо с това“, разсъждава тя.

В автобиографията си от 2009 г. „Open“ Агаси пише за първия си досег с наркотика през 1997 г. Записът на епизода на „Приятели“ с участието на Шийлдс се случва в средата на декември 1995 г. Излъчен е през януари 1996 г.

брук шийлдс андре агаси
Снимка: Getty

Представител на Агаси не отговори веднага на запитването на Insider за коментар.

Появявайки се в шоуто на SiriusXM „Шоуто на Джес Кейгъл“ тази седмица, Брук Шийлдс сподели повече подробности за връзката си с бившия си съпруг Андре Агаси и твърдението, че е разбил ценните си трофеи, след като я е гледал в епизода от втори сезон на „Приятели“.

Шийлдс призна, че е прекарала „следващите няколко години“ след предполагаемия инцидент, опитвайки се да замени трофеите на Агаси, защото искала децата, които вярвала, че ще имат в бъдеще, „да видят постиженията на баща си“.

андре агаси
Снимка: Getty

Звездата си спомни още, че е положила много усилия, за да накара Агаси да се почувства по-добре със себе си.

Тя си обяснявала поведението му с това, че като тенисист Андре няма представа как работи актьорството и може би това е причината, поради която не успявал да отдели Шийлдс от екранния ѝ образ на преследвачката Ерика.



„Такова екстремно поведение не се различаваше от това да живееш с алкохолик и да обичаш алкохолик“, каза Шийлдс в „Шоуто на Джес Кейгъл“, вероятно имайки предвид връзката с покойната си майка Тери Шийлдс.

Шийлдс обясни в „Шоуто на Джес Кейгъл“, че има опит в живота с човек, който рязко променя настроенията си, така че поведението на Агаси „не е било наистина страшно“ за нея.

Брук разсъждава още, че връзки като тази, която е имала с Агаси, са затвърдили мнението ѝ, че „когато отдадеш сърцето си, ще бъдеш наранен“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти