"Искаше гаджетата ми": Странните признания на Дрю Баримор и Брук Шийлдс за майките им

Освен че придобиват огромна популярност като актриси в най-ранна детска възраст, Дрю Баримор и Брук Шийлдс споделят още едно общо нещо - странните им отношения с техните майки. Двете актриси споделят, че майките им са били толкова „нуждаещи се“ от тях, че сякаш са били „влюбени“ в децата си.

В епизод на „Шоуто на Дрю Баримор“ миналата седмица актрисата от „Ангелите на Чарли“ попита звездата от „Синята лагуна“ дали майка ѝ, Тери Шийлдс, е излизала с някой от партньорите на Брук, както е правила майката на Баримор.

„Не, защото беше влюбена в мен“, каза Брук, добавяйки, че майка ѝ не се е интересувала от мъже по това време. „Аз бях нейният основен фокус. И двете бяхме откъснати от нашата сексуалност."

След това Дрю се пошегува, че собствената ѝ майка, Джейд Баримор, е била толкова влюбена в нея, че е избрала да се среща с гаджетата на дъщеря си. „Майка ми беше толкова влюбена в мен, че искаше да бъде с хората, с които аз бях“, обясни 48-годишната актриса.

„Разбирам.“ – отговори 57-годишната Брук – „Толкова е нуждаещо се и странно.“ 

Брук Шийлдс също обясни, че Тери се е появявала във всяко нейно интервю, когато е била дете звезда, защото е искала да я защити. „Никой няма да те вземе. Аз ще бъда там. Аз съм там първа. Ти си моя. Няма да те дам на никого. [...] Под прикритието на защита, но според мен беше повече собственост и страх.“ – каза Брук за майка си.

Шийлдс също каза, че нямала нищо против поведението на майка си по онова време, защото нейният собствен успех е довел до това, че получавали неща, които никога не са имали в живота си преди това.

„Направих филм и си взехме кола. Всичко, което знаех, беше да поддържам майка си жива, да продължавам да танцувам и да получавам неща“, спомня си тя. „Но да излезеш от това, без да си ядосан или изтощен... това е нещо в характера ти. Това е в моя характер.”

Как връзката с майка ви влияе на любовния ви живот

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти