Дженифър Кулидж разкри странната причина да няма деца

Актрисата Дженифър Кулидж изглежда отдавна е взела решението да няма деца, като наскоро говори откровено за горчивата истина, която стои зад него.

В интервю за британското списание GQ Кулидж разкрива, че никога не е мислела, че става за майка.

„Аз съм много, много незряла“, заявява тя. „Мисля, че това ми попречи да имам деца, защото аз самата съм нещо като дете.“

Дженифър Кулидж
Снимка: Getty

„Може би, ако имах деца, щеше да се наложи да порасна“, добавя тя, шегувайки се, че по-скоро се вижда в ролята на мащеха.

Въпреки че не е сред най-големите звезди в Холивуд, всъщност 61-годишната се радва на процъфтяваща кариера, особено в последните години. Тя е горда носителка на Златен глобус, получи отличие за Жена на годината на Hasty Pudding Theatricals и е рекламно лице на голям козметичен бранд.

Дженифър Кулидж
Снимка: Getty

Пред GQ тя отбелязва, че смята, че би „оценила“ скорошния си успех „повече, ако имах деца“.

И въпреки че си дава сметка за това, изглежда да стане майка никога не е било неин приоритет. Като част от причината за това Дженифър посочва и факта, че не е избирала правилните мъже.

„Никога не съм имала гадже, което да е спокоен, изпълнен с радост човек. Нали знаете, някой, който да се смее на всичките ти недостатъци. Никога не съм правила такъв избор.“

Макар че никога не се е омъжвала, чаровната Дженифър всъщност е имала доста интересен любовен живот, като често споделя забавни истории за романтичните си приключения в миналото.

Вероятно познавате Кулидж от второстепенните ѝ роли в комедии като „Професия блондинка“, „История за Пепеляшка“ и „Сексът и градът 2“, а малката ѝ, но емблематична роля на майката на Стифлър в „Американски пай“ остава част от визитката ѝ повече от 20 години след излизането на първия филм.

„Имах толкова много ползи от участието в този филм“, призна Кулидж в интервю миналата година. „Искам да кажа, че има около 200 души, с които иначе никога не бих спала.“

Дженифър Кулидж
Снимка: Getty

Ролята, която ѝ носи още по-голяма слава и признание, е в сериала на HBO “Белият лотос”.

„Мисля, че хората харесаха това, че аз съм аутсайдерът“, разсъждава Дженифър относно огромния интерес към себе си през последните години. „Изиграх много странни жени и хората се забавляваха с комедиите, които съм правила. Тогава Майк Уайт ме взе в „Белият лотос“, а това беше драма и комедия едновременно – никога не го бях правила.“

12 известни жени споделят защо нямат деца

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти