Ким Катрал: "Останах без деца заради "Сексът и градът", а с момичетата не бяхме приятелки"

Ким Катрал: "Останах без деца заради "Сексът и градът", а с момичетата не бяхме приятелки"
Снимка: netinfo

Преди няколко седмици стана ясно, че няма да има трети филм "Сексът и градът", а новината съобщи самата Сара Джесика Паркър. Феновете на иконичния сериал се натъжиха от новината, а актрисите изразиха също своето съжаление, че няма да снимат още един филм от поредицата.

Единствената, която заяви, че е отказала да се снима в лентата и не смята, че е нужно да има още един такъв филм, бе Ким Катрал, позната на зрителите като Саманта. 

Ким Катрал избухна жестоко срещу Сара Джесика Паркър и "Сексът и градът"

Това предизвика скандал между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал и бяха разменени няколко остри реплики, а сега Катрал продължава със своята тирада срещу останалите актриси от хитовия сериал. Тя сподели, че няма деца именно заради снимките си в сериала.

В телевизионно шоу тя разказа какво й е струвало участието в сериала. Оказва се, че през 1998 г., когато започва работата си в „Сексът и градът“, 41-годишната тогава Ким и тогавашният й съпруг Марк Левинсън сериозно се замисляли за инвитро, понеже и двамата мечтаели за дете. Но, заради ненормалния график на актрисата се наложило да се откажат от тази си идея:

Помните ли Смит от "Сексът и градът"? Ето как изглежда той днес!

Бях малко над 40, когато започнах да се снимам в „Сексът и градът“. Имах шансове да забременея чрез инвитро, но графикът ми... Смените продължаваха по 19 часа, а понякога и по-дълго. Петъчният работен ден завършваше в събота сутринта. В понеделник снимките започваха в 4:45, а приключваха към 2 след полунощ. Как можех да съчетавам бременност и работа? Става въпрос за огромна отговорност. Не съм си представяла, че животът ми ще се стече по този начин. Това беше първият път, когато ясно разбрах, че няма да имам деца.

Никога не сме били приятелки. Ние сме колеги и в някои отношения това е по-добрият вариант, защото тогава има ясна граница между професионалния и личния ви живот.

Снимка: netinfo

Актрисата сподели, че е използвала майчинския си инстинкт, грижейки се за другите, по-млади актриси, които можели да й бъдат дъщери: „Съдбата и времето така се подредиха, че в един момент започнах да наставлявам по-младите ми колежки, да се грижа за тях като майка, леля и приятел. Това ми помагаше.“

Актрисата получи сериозна критика от феновете на „Сексът и градът“, след като съобщи, че няма да участва в третата част на пълнометражния филм по сериала.

Най-готините цитати от култовия сериал “Сексът и градът”

Снимка: netinfo

Думите на колежката й Сара Джесика Паркър засилиха негативното отношение към Катрал, след като Паркър заяви, че е разочарована, че филм няма да има, тъй като сценарият бил „забавен, сърцераздирателен, много релевантен и весел“.

Катрал не закъсня с отговора си и заяви, че колежката й е можела да бъде по-мила в изказването си и че не знае какъв е проблемът между двете.

Много съм изненадана, че медиите ме отразяват като злата вещица, след като от година се знае, че нямам намерение да се снимам във филма. Не съм искала повече пари, не съм искала нови проекти, смешно е да се твърдят такива неща. Според мен Сара Джесика Паркър можеше да бъде малко по-мила в изказването си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти