Ким Катрал избухна жестоко срещу Сара Джесика Паркър и "Сексът и градът"

Ким Катрал избухна жестоко срещу Сара Джесика Паркър и "Сексът и градът"
Снимка: netinfo

Преди няколко дни стана ясно, че няма да има трети филм "Сексът и градът", а новината съобщи самата Сара Джесика Паркър. Феновете на иконичния сериал се натъжиха от новината, а актрисите изразиха също своето съжаление, че няма да снимат още един филм от поредицата.

Единствената, която заяви, че е отказала да се снима в лентата и не смята, че е нужно да има още един такъв филм, бе Ким Катрал, позната на зрителите като Саманта. А сега тъжната вест за спирането на продукцията може да се окаже и началото на лют скандал между двете бивши колежки - Катрал и Паркър.

Припомнете си как изглеждаха звездите от сериала преди и сега >>>

В интервю за британска телевизия Катрал защити своя избор да не участва в третия филм от поредицата и заяви, че никога не е подписвала договор  за участие, макар и Сара Джесика Паркър да твърди, че по филма вече се е работило и е имало написан сценарий и Катрал е спряла процеса с нейните искания.

Много съм изненадана, че медиите ме отразяват като злата вещица, след като от година се знае, че нямам намерение да се снимам във филма. Не съм искала повече пари, не съм искала нови проекти, смешно е да се твърдят такива неща.

Според мен Сара Джесика Паркър можеше да бъде малко по-мила в изказването си. Всички те имат деца, а аз съм 10 години по-възрастна от тях. След края на сериала прекарвам повече време извън Ню Йорк и не се виждаме. Общото между нас беше този сериал, а него отдавна го няма.

Това, от което съм най-огорчена е, че никой не се сеща да вземе телефона и да ти се обади, да се свърже с теб, да те пита как си. Така се прави.

Когато си се отдал на друг начин на живот, е редно да те попитат дали си свободен за даден проект и дали имаш интерес и когато откажеш съвсем учтиво, то от другата страна трябва да срещнеш разбиране, а не упреци. А това, което се случи сега, ми изглежда като ужасно токсична връзка.

Снимка: netinfo

Вижте още:

Кой е продуктът на седмицата, който ние, редакторите на Edna, избрахме за вас, вижте ТУК <<< 

За още интересни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти