Семейството на Кейт и Уилям се увеличи с още един много сладък член!

Кейт Уилям Шарлът Джордж Луи
Снимка: Getty

През ноември 2020г. Уилям и Кейт съобщиха, че любимото им куче Лупо е починало. Разбира се, обичаният кокер шпаньол не може да бъде заменен, но семейството на Кейт и Уилям е решило да внесе радост в дома си под формата на... ново малко кученце!

Оказва се, че то е подарък от брата на Кейт - Джеймс Мидълтън. Той им го е подарил малко преди Лупо да почине и все още не ясно как са решили да го кръстят. Братът на Кейт е искал новото кученце веднага да стане част от семейството, а за целта е помогнал фактът, че се пада племенник на любимия им Лупо!

Източници споделят: "Новото кучеце е очарователно и цялото семейство е оглупяло от любов по него! Те бяха ужасно тъжни след смъртта на Лупо, но новото кученце им помогна да се съвземат. Беше им подарено преди Лупо да умре с надеждата, че малкото и по-енергично куче ще зареди и самия Лупо с енергия."

През ноември Кейт и Уилям споделиха сладка снимка на Лупо в Instagram, с която разкриха, че домашният им любимец е починал: "С голяма тъга ви съобщаваме, че кучето ни Лупо почина миналия уикенд. Той беше душата на нашето семейство през последните 9 години и ще ни липсва много."

Надяваме се кралското семейство съвсем скоро да се похвали с новото си попълнение!

Прочетете още:

Тъжни новини за Кейт Мидълтън и принц Уилям: семейството се сбогува със скъп член

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти