Голямата причина всички да смятат, че Меган Маркъл е бременна за втори път

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Херцогинята на Съсекс отново даде повод на наблюдателите да подозират, че очаква второ дете заедно със съпруга си принц Хари.

Меган Маркъл наскоро поиска отлагане на предстоящата съдебна дата по делото ѝ срещу изданието Mail On Sunday. Причината? „Поверително основание“, както гласи официалната информация.

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Процесът трябваше да започне на 11 януари, но в четвъртък съдията Джъстис Уорби одобри предложението на херцогинята за отлагане. При тези обстоятелства следваща дата ще бъде насрочена за не по-рано от 15 октомври 2021 г.

„Моето заключение е, че правилното решение при всички обстоятелства е да се уважи молбата“, каза Уорби по време на досъдебно заседание във Върховния съд в Лондон в четвъртък, съобщава People. „Това означава, че датата на процеса на 11 януари 2021 г. ще бъде освободена и процесът ще бъде фиксиран за нова дата през есента.“

Фактът, че процесът е отложен с почти точно девет месеца, не убягва на вниманието на много кралски фенове. Някои споделиха своите теории в Twitter скоро след като новината беше съобщена.

„Меган Маркъл поиска процесът срещу The Mail да бъде преместен за есента на 2021 г. поради поверителни причини и хората предполагат, че е бременна. Не че искам да се взирам в утробата ѝ, но и аз мисля така“, пише един потребител, а друг коментира: „Нуждата от отлагане е заради поверителни причини…9 месеца…какво друго нещо отнема 9 месеца?“.

Стилът на Меган Маркъл по време на бременността ѝ

Спекулации за още един наследник в семейството на принц Хари и Меган Маркъл се появиха още през пролетта. Двойката не крие желанието си да има второ дете, а някои смятат, че подходящият момент вече е настъпил след нанасянето в техния нов дом.

► Светът не спира да следи Хари и Меган: Задава ли се "втори" брак и... второ дете?

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти