Светът не спира да следи Хари и Меган: Задава ли се "втори" брак и... второ дете?

Последната година несъмнено бе изключително вълнуваща за edna от любимите ни светски двойки. Хари и Меган посрещнаха първото си дете, направиха смел и дързък обрат в живота си и сега изглеждат щастливи и готови на всичко в името на семейното щастие и спокойствие.

Съвсем наскоро стана ясно, че Хари и Меган Маркъл официално преустановяват отношения с четири британски таблоида: Daily Mail, Sun, Express и Mirror. Прочетете повече по темата ТУК >>>

Неотдавна споделихме с вас и обръщението на журналистка от Daily Mail по техен адрес, което в никакъв случай не можем да определим като сдържано и дипломатично. Припомнете си повече ТУК >>>

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Е, изглежда, че светът изобщо няма намерение да оставя бившата кралска двойка на спокойствие. Във виртуалното пространство могат да се открият какви ли не хипотези за техния нов живот. А интересното е, че някои от тях звучат прекалено убедително, за да бъдат подминати с равнодушие.

В този ред на мисли, днес споделяме с вас някои от най-нашумелите в последно време новини, които не са официално потвърдени от Хари и Меган, но упорито се дискутират в таблоидните медии. Не за да храним злите езици и да бълваме фалшиви новини, разбира се, напротив - за да повдигнем завесата на информационното затъмнение и да разграничим фактите от непотвърдените предположения!

принц хари меган маркъл
Снимка: Getty

Хари възнамерява да се ожени отново за Меган Маркъл в Щатите, за да получи официална възможност за работа.

Така принцът ще придобие американско гражданство и ще може законно да извършва бизнес. След приключване на карантината е предвидена сватба според американското законодателство. Романтичната церемония ще се проведе под шатри на брега на океана. За втората си сватба Хари и Меган са поканили някои от роднините си и близки приятели. Сред тях са Елтън Джон, Опра Уинфри, Дженифър Лопес, Анджелина Джоли, Серина Уилямс, Джордж Клуни, Джей Зи и Бионсе.

В САЩ Хари планира да създаде финансов фонд, да регистрира лична марка и да напише книга. Меган пък възнамерява да се върне към снимките във филми и да продължи да дублира анимации на „Дисни“. Освен това тя иска да издаде мемоари, в които да напише за трудностите, с които се е срещнала по време на живота си в кралското семейство. 

За всичко това двойката все още не е направила официално изявление.

меган хари
Снимка: Getty

Меган очаква второ дете от Хари 

Слухове, че Меган Маркъл е бременна за втори път, превзеха световната преса още в края на миналата година. Причината е появата на херцогинята от Съсекс на Деня на възпоменанието с официално облекло и специфичен жест, който намеква, че двойката очаква бебе, пише Express. Феновете на Маркъл и британските медии побързаха да заключат, че херцогинята очаква второ дете 6 месеца след раждането на първото. Оказа се, че всичко това е просто една фалшива новина.

Обратно към шоубизнеса: Меган Маркъл с първа роля след оттеглянето от кралските задължения >>>

Преди седмица Cosmopolitan публикува материал, в който съобщава, че според източници Хари и Меган се надяват да бъдат благословени с второ дете през 2020-та. И двамата са категорични, че семейството винаги ще бъде на първо място. Дотук всичко звучи прекрасно, но нека уточним, че е редно да изчакаме официалното изявление от самите тях, преди да правим смели изводи. 

И преди целият свят отново да започне да следи Меган под лупа, нека да обърнем внимание на това, което е потвръдено до момента и ни кара да мислим, че семейството им действително може да се увеличи с още един член и то съвсем скоро.

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Двойката направи изненадващо посещение на събитие на Army wives. Една дама, която присъства и получава възможност да говори с двамата влюбени, по-късно споделя, че Хари е задал въпроса "Какво е да имаш две деца?" и е показал изненадващ интерес по темата. Разбира се, това не е всичко. Когато Меган гостува като редактор за септемврийския брой на списание Воуг, Хари дава интервю пред Dr. Jane Goodall и говори за климатичните промени, но разговорът бързо се измества към семейството, по-точно към малкия Арчи и признанието, че бившият принц иска точно две деца. 

Може би най-красноречив е фактът, че и двамата са изключително позитивни личности, които приемат родителската си мисия с много любов и ентусиазъм. Още си спомняме как лицата им светваха, когато споменаваха Арчи по време на кралските интервюта. Е, това е всичко, което знаем до момента, но в никакъв случай няма да спрем да следим за нови потвърдени кралски новини.

Продължавайте да следите Edna.bg за още информация по темата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти