И ти го можеш: Простото правило на Елизабет Хърли за страхотно тяло след 50

Eлизабет Хърли е същинска обида за остаряването с невероятния си младежки външен вид и завидна фигура. Британската актриса, която навърши 59 години на 10 юни, наскоро разкри пред The ​​Sydney Morning Herald, че нейната тайна е забележително проста: тя избягва да яде преработени храни.

►Елизабет Хърли: да снимаш секс сцена под режисурата на собствения си син

„Не се придържам към модните диети“, споделя Елизабет пред изданието. „Вкусовете ми са доста прости – не пия странни зелени сокове или нещо подобно."

Как се промени синът на Елизабет Хърли Деймиън през годините

„Винаги съм внимавала какво ям, от цяла вечност. Никога не съм искала да ям преработена храна. Още в тийнейджърските си години винаги съм гледала етикетите на храните."

При неотдавнашна промяна в начина на живот Елизабет се отказа от предварително пакетираните сандвичи. „Изрязах всичко това преди повече от година. Просто ям това, което бих казала, че е много нормално, което може да бъде печено пиле, картофено пюре и няколко различни зеленчуци. Определено не е нещо ново или странно“, обясни тя.

Когато става въпрос за поддържане на форма, Елизабет предпочита градинарството пред фитнес упражненията. „Не ходя на фитнес, но съм много активна. Всъщност не седя много неподвижна“, каза тя и добави: „Но се занимавам много с градинарство – това включва доста навеждане, бране на неща!"

Елизабет вече е разкривала, че нейната сияйна кожа е резултат от усърдна защита от слънцето. Въпреки че често публикува ваканционни снимки в изрязани бански, тя стои на сянка през най-горещите части от деня. 

Споделяйки снимка, на която се излежава на слънце, тя пише: „Излизам на слънце само преди 9 сутринта и след 18 часа – в противен случай съм под голям чадър.“

Тя също така подчертава важността на упражненията и питателното хранене в скорошно интервю. „Оставям време за упражнения и ям питателна храна“, отбелязва Хърли.

Елизабет също така избягва да яде тежки ястия вечер, разкривайки своя „най-добър“ диетичен съвет: „Яжте храната си по-рано през деня, така че да имате повече време да я смилате и тялото ви да може да си почине по време на периода на сън.“

В интервю за Harper's Bazaar Елизабет обсъжда поддържането на невероятната си фигура и факта, че все още може да се побере в известната си рокля с безопасни игли. 

„Това, че все още пасва, не означава, че бих я носила днес – не би било подходящо!“, казва тя..

Половинчасовата разходка е нещо, което актрисата включва в ежедневието си, но обича да прави основно пилатес и йога за тонизиране на мускулите.

Освен че е доста активна, Елизабет е фен и на най-новите масажни техники. Звездата сподели видеоклип от нейното участие в масажната терапия Watsu през ноември, която тя описа като „едно от най-добрите разтягания, които някога съм имала“.

Watsu терапията е пасивна хидротерапия, която обикновено се извършва във вода. Комбинира елементи от разтягане, за да позволи подвижност на ставите.

5 начина за бързо сваляне на килограми след 50

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти