Елизабет Хърли: да снимаш секс сцена под режисурата на собствения си син

Идеята да гледате филмови секс сцени с децата си може да накара много родители да се притеснят. Но актрисата Елизабет Хърли не се смущава от един дори още по-деликатен момент.

Наскоро британската звезда шокира някои от феновете си с новината, че снима еротичен трилър под режисурата на собствения си син.

По нейни думи заснемането на предстоящия филм е било особено "освобождаващо". И причината е, че синът ѝ е стоял зад камерата на снимачната площадка.

Как се промени синът на Елизабет Хърли Деймиън през годините

В интервю за „Access Hollywood“ Лиз говори за най-новата си роля в Strictly Confidential“ („Строго поверително“), който е написан и режисиран от нейния 21-годишен син Деймиън Хърли. Това е и неговият дебют в киното.

Близостта на 58-годишната актриса и нейния син преди е предизвиквала изумление, когато тя разкри в шоу през 2018 г., че синът ѝ е направил нейни снимки по бикини.

Тогава Деймиън коментира казуса: „Хората намират това за наистина противоречиво. Шоубизнесът е основна част от живота ми от малък, така че за нас това просто не е проблем. Това е просто част от бизнеса. Тя снима мен, аз снимам нея.“

Сега за работата по първия филм на Деймиън британската актриса признава, че се е чувствала „сигурна и обгрижвана“ както по време на снимките, така и при постпродукцията.

В интимната сцена Елизабет е трябва да си партнира с актрисата Пеар Чиравара.

Релаксиращо е да знаеш, че зад камерата стои някой, който го е грижа за теб – което беше точно така в този филм в известен смисъл. […] Нещата, които сценарият изискваше да правя, не са били правени във филми много пъти преди. Но това, че той беше там, означаваше, че се чувствам в безопасност и съм обгрижвана“, обясни 58-годишната Хърли в интервюто, публикувано в събота.

Секс признанията на звездите

„Донякъде освобождаващо е да работиш със семейството си, може да го направя отново“, обясни тя опита си от заснемането на еротичния криминален трилър, който е планирано да излезе през април.

12 звезди и сладките снимки с техните внуци

Елизабет Хърли играе заедно с Женевиев Гонт и Джорджия Лок във филма. Сюжетът разказва историята на млада жена, която иска да разкрие истината за самоубийството на своя приятел.

Самият Деймиън Хърли също има мнение за предизвикателството да снимка собствената си майка в секс сцена.

„Чувствахме се в зоната си на комфорт, това е много странно. Освен това мисля, че когато снимаш независим филм, имаш 18 дни за работа, всяка секунда е от значение. Не можете да седите и обмисляте сцени, мислейки си „Ами ако?““

Странната ситуация обсъдиха и панелистите в предаването "На кафе". Пълният им коментар чуйте във видеото горе.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти