Елизабет Хърли на 58: Разкошна и смела участва в секс сцена, режисирана от сина й

Елизабет Хърли показа своята гореща страна в поразителна секс сцена в първия трейлър на режисьорския дебют на нейния син Дамян. 

„Строго поверително“ показва как 58-годишната актриса се разгорещява с друга жена в сцени, заснети и режисирани от нейния син, който е модел и начинаещ режисьор. 

Мистериозната драма проследява как Миа (изиграна Джорджия Лок) е въвлечена в „свят на секс, двуличие и предателство“, докато се опитва да разкрие мистерията около самоубийството на най-добрата си приятелка Ребека. 

В трейлъра героинята на Елизабет, Лили, е съблазнена от Наташа, изиграна от младата актриса Пиър Чиравара. 

Дамян разказа пред PEOPLE, че майка му Елизабет е „обещала“ да участва в първия му филм преди години и когато този момент настъпил, тя зарязала всичко, за да се включи. 

Той казва: „Беше удоволствие да идвам на работа и да се справяме с това всеки ден заедно. Имахме само 18 дни, за да заснемем целия филм, така че телепатията ни като близнаци беше безценна през цялото време. Да работя неуморно заедно с такъв отдаден и талантлив актьорски състав беше наистина вдъхновяващо. Много съм благодарен на всички за доверието и вярата в мен” 

 Дамян похвали майка си, че е спазила обещанието си да участва в първия му игрален филм. 

Елизабет не за първи път участва в някой от проектите на сина си. Тя летя до Сейнт Китс и Невис за късометражния му филм „Момчето на плажа“. 

През 2018 г. тя разкри, че тайният фотограф зад нейния привидно безкраен поток от публикации в Instagram по бикини всъщност е нейният син. Сянката на Дамян дори се вижда на някои от кадрите, където тя е на плажа по бански.   

Дамян, който е отгледан от майка си и бившия ѝ партньор Арун Наяр, следва нейните стъпки и иска да стане актьор. Той има роли в австралийска сапунка и американска драма. 

Баща му е американският бизнесмен и филмов продуцент Стив Бинг, който се самоуби през 2020 г., скачайки от 27-ия етаж на кооперацията си в Лос Анджелис. 

,,Строго конфиденциално” ще бъде пуснат в кината и на Prime Video на 5 април. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти