Не, това не е Елизабет Хърли - това е 21-годишният ѝ син!

дамиан хърли
Снимка: Pat McGrath / @PatMcGrathReal

Да, и на нас ни отне известно време, за да осъзнаем, че лицето на снимката не принадлежи на иконичната Елизабет Хърли, а на 21-годишният ѝ син Дамиан Хърли, който по това време е на 17 години. Двамата oбаче продължават да са като две капки вода!

Снимката е на козметичната марка Pat McGrath Skin Fetish: Sublime Perfection. Фотосесията е дело на Стивън Мейзел, а ние не можем да повярваме колко много това момче прилича на майка си. Видно е, че Дамиан върви уверено по стъпките на звездната си майка и определено е наследил от нея специфичната си красота.

Звездни майки и дъщери с невероятно излъчване

Отдавна се знае, че двамата с Елизабет имат много силна връзка помежду си, а самият Дамиан определя Хърли като "най-добрата майка на света".

Двамата дори често обличат еднакви дрехи, подчертавайки още повече поразителната прилика помежду си.

Дамиан е син на Елизабет и американският бизнесмен Стив Бинг, макар двамата никога да не са имали официална връзка. Стив Бинг дори отричаше да е баща на Дамиан до 2001г., когато стана ясно, че той е негов биологичен родител чрез ДНК тест.

Дамиан никога не е виждал баща си, но има много силна връзка с майка си. Самата Елизабет твърди, че двамата са сродни души.

Фенове на звездата често я критикуваха, че синът ѝ стои зад доста от пикантните ѝ снимки в Instagram, но Елизабет Хърли обясни, че няма нищо странно в това детето ѝ да я снима, когато са заедно на почивка.

Една от последните онлайн появи на Хърли и нейния син заедно е на концерта на Елтън Джон в Стокхолм, част от последното турне на певеца - "Farewell Tour". Елтън Джон е кръстник на момчето, затова преживяването беше още по-специално.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти