Джоан Колинс разкрива причините за повечето холивудски разводи

Джоан Колинс и нейният съпруг Пърси Гибсън са заедно от 10 години
Снимка: ЕПА/БГНЕС
78-годишната британска актриса Джоан Колинс никак не е изненадана от все по-честите раздели между популярни личности и особено най-нашумялата в момента разпаднала се връзка между комика Ръсел Бранд и певицата Кейти Пери, а също и тази на Деми Мур и Аштън Кътчър.

Тя е на мнение, че е много трудно бракът да издържи на времето, когато мъжът и жената в една двойка са достатъчно известни.

"Не познавам нито Деми Мур, нито Аштън Кътчър, но от личен опит знам, че поддържането на отношения между двама актьори е тежка задача", допълва носителката на "Златен глобус" през 1983-та за сериала "Династия" (Dynasty).

"В началото на 60-те години бях сгодена за Уорън Бийти, но по онова време бях по-известна от него. Въпреки това и двамата имахме голямо самочувствие и его, за да успеем да съжителстваме заедно за по-дълго", разказва Колинс.

В момента Джоан се радва на своя над десетгодишен брак с театралния агент Пърси Гибсън, за когото споделя, че най-голямото попадение в живота й.

"Чудесно е да срещнеш подходящ човек на прага на 70 години. Той е любовта на живота ми и моята сродна душа", заключва актрисата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти