„Кой е това?“: Шаная Туейн озадачи всички с нова визия (СНИМКИ)

Тази година Шаная Туейн ще навърши 59 години и едва ли има някой, който се съмнява, че изглежда страхотно, както винаги.

Наскоро обаче кънтри-поп звездата сподели снимка в Instagram, която остави феновете ѝ силно озадачени. На снимката Шаная показа сладкия цвят на косата си – бледорозов, като написа към публикацията: „Боядисах косата си, правя, какво искам!“

Шаная Туейн и Фредерик Тибо, които намериха любовта след изневярата на половинките си

На кадъра виждаме певицата с вълнообразни, буйни роси коси с нежен розов оттенък и грим със силно подчертани вежди, очи и устни.

Последователите ѝ обаче приеха поста със смесени реакции както относно косата, така и спрямо цялостната ѝ визия. Някои с недоволство отбелязаха, че и гримът, а и процедурите, които си е направила, са заличили нежните черти на лицето ѝ и че така прилича на много други знаменитости.

► „Помним те с различно лице“: няма да познаете Дженифър Лав Хюит днес

В коментарите я сравниха с други дами като Аврил Лавин, София Вергара и Ким Кардашиян.

Повечето фенове на Шаная отбелязаха, че тя изглежда страхотно, но просто не прилича на себе си. А те обожават естествения ѝ вид. Други бяха по-сериозно загрижени, че тя се е променила твърде много. Не липсваха спекулации за прекаляване с естетичната хирургия. Ето и част от хилядите коментари:

„Дори не приличаш на себе си“
„Иска ми се да спре да работи по лицето си. Толкова ненужно!“
„Някога беше красива. Сега изглежда като всяка друга жена, претърпяла толкова много операции, че вече не можете да я познаете.“
„Кой е това?“
„Ето я поредната красота, заличена от пластична хирургия и инжекции.“
„Изглежда всички ходят при един и същ хирург, като клонинги са.“
„Изглеждаш страхотно, но това не си ти.“

Как се промени Шаная Туейн през годините

Шаная Туейн
Снимка: Getty

Все пак не всички коментари бяха отрицателни. Много последователи на Шаная Туейн защитиха правото ѝ да изглежда така, както се чувства добре:

„Бихте ли предпочели да изглеждате като истинска 58-годишна жена или като Шаная на 58 с направените интервенции? Аз избирам Шаная. И сега всички ще дойдат да ми крещят в коментарите, че подкрепям жена, която е решила, че не иска да остарее като всички други.“
„Изглежда на 25!“
„Всичко, което има значение, е да си доволна от промяната. Възрастта е само цифра...“

5 звезди, които си признаха за пластичните операции

Преди седмица Шаная публикува в Instagram други снимки, от които стана ясно, че розово-русата ѝ коса е била перука. На тях тя изглежда далеч по-естествено.

Повод за поста ѝ е новината, че вече има кукла Барби, създадена по нейно подобие.

„Тази Барби е нещо като проекция – моя собствена проекция на себе си“, обяснява тя. От снимките става ясно, че новата кукла има същата руса коса с розов оттенък и носи ттоалета от музикалния ѝ видеоклип от 1999 г. към песента „Man! I Feel Like a Woman!“.

Въпреки че Шаная Туейн никога не е обсъждала открито дали си е правила пластични операции, тя намекна, че не се е подлагала на такива по време на интервю през януари 2023 г. в шоуто Today.

„Стигнах до момент, в който, смятам, че не, няма да го направя“, коментира тогава тя, като разкри, че в крайна сметка е решила да не се подлага на козметични операции.

► Няма да я познаете: Мег Райън шокира всички с външния си вид

„Може би си казах: „Добре, време е да започнеш да се обичаш в собствената си кожа“, защото със сигурност имам много приятели, които са имали успешни операции, но също така съм виждала други, които не са били толкова успешни.”

Шаная също е говорила за позитивното приемане на тялото.

„С напредването на възрастта и знаете, че кожата ни започва да се отпуска и ни се случват всякакви неща, а осъзнах, че се срамувах да нося бикини на плажа, когато бях по-млада. И си мисля: „Това беше нелепо. Трябва да спра с тези глупости", спомня си тя.

► Да откриеш любовта с бившия съпруг на най-добрата ти приятелка, с която твоят мъж ти е изневерил: невероятната история на Шаная Туейн

„И започнах да нося бикини на плажа сега, въпреки че не съм 20-годишна. Просто трябва да преодолея тези неща.“

Миналата година Шаная откри нови начини да промени визията си. Тя започна да носи розови перуки през януари, докато рекламираше албума си „Queen of Me“. На следващия месец се появи с дълга червена перука на наградите Грами 2023 г.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти