Ще я познаете ли? Кристина Агилера се появи неузнаваема и породи спекулации сред феновете си

Певицата Кристина Агилера беше една от големите изнанади на тазгодишните наградите "Грами". Поп дивата сияеше в бледосиня рокля с дълги ръкави и дълъг шлейф, като тоалетът ѝ не оставяше много на въображението що се отнася до фигурата ѝ. Този момент накара феновете да забележат нещо ново.

След като роди сина си Макс през 2008 г., Агилера качи килограми и съвсем не се притесняваше да показва своите извивки в прилепнали по тялото дрехи.

През годините теглото ѝ варираше между ражданията на нейните деца, концертите ѝ, филмовите ѝ роли и моменти от личния ѝ живот като нейния развод. Независимо какво число се вижда на кантарът обаче, тя винаги е показвала свободно фигурата си без извинения или обяснения.

кристина агилера
Снимка: iStock

Когато Агилера стъпи на червения килим на шоуто за музикални награди по-рано тази седмица значително по-слаба, слуховете и предположенията започнаха да летят с главоломна скорост.

Както обществеността е свикнала да прави напоследък, спекулациите се насочиха към употреба на лекарствения продукт Ozempic, за когото в последно време стана ясно, че е използван от редица известни личности с цел загуба на тегло.

кристина агилера
Снимка: iStock

Формата и килограмите на Кристина Агилера са били тема на разговор неведнъж през годините. Когато тя беше по-пълна, не бяха рядкост заглавия, които я обвиняваха за това, че се облича с по-секси дрехи с фигурата, която има.

След като Агилера демонстрира по-стройната си форма, хората продължават да коментират най-вече метода ѝ за отслабване. Докато певицата често говори за здравословно хранене и упражнения, други правят предположения за фармацевтични методи.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

 

Прочетете още тук:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти