Няма да я познаете: Мег Райън шокира всички с външния си вид

мег райън
Снимка: Getty

Възможно ли е звездите, които помним отпреди 30 години, да не се променят с времето? И имат ли право всички да ги съдят, ако направят драстични промени във външния си вид, стремейки се да изглеждат по-млади и красиви?

Такива въпроси повдига от години една от любимите актриси от близкото минало – Мег Райън.

Всички я помним като усмихнатата чаровница от емблематични романтични филми от 90-те като „Когато Хари срещна Сали“ и „Имате поща“.

мег райън
Снимка: Getty

Въпреки че кариерата ѝ процъфтява в края на 80-те и 90-те години, в един момент Мег Райън решава, че вече не изпитва същата страст към актьорството като преди. Днес тя предпочита да работи зад камера като режисьор и продуцент и да стои далеч от медийното внимание.

В сряда Мег направи една от редките си публични появи, на която изглеждаше неузнаваема.

61-годишната актриса - която не е била снимана от ноември миналата година – беше в Ню Йорк, за да подкрепи приятеля си Майкъл Джей Фокс на прожекцията на предстоящия му документален филм "Все още".

Въпреки че напоследък Мег прави по-малко публични излизания, тя показа обичта и уважението към своя колега Майкъл, който пуска филм за Apple TV+, посветен на битката му с болестта на Паркинсон.

И докато мнозина поздравиха Мег и Майкъл за искреното им дългогодишно приятелство, повечето фенове се запитаха какво се случва с лицето на актрисата.

Гладкият тен на звездата от „Безсъници в Сиатъл“ и подпухналото лице за пореден път възродиха слуховете за пластичните операции, които тя винаги е отричала.

В социалните мрежи веднага започнаха да спекулират, че става въпрос за зле поставени филъри.

Някои дори сравниха Мег с Мадона, която преди няколко месеца стана жертва на подигравателни коментари заради външния си вид на наградите Грами.

За щастие не липсваха и такива, които защитиха правото на актрисата да изглежда така, както реши, подчертавайки, че се е появила публично с цел да подкрепи благородна кауза. И това би трябвало да е най-важната новина.

Външният вид на Мег Райън се промени много през годините, което често предизвикваше слухове, че е ползвала услугите на пластичната хирургия.

„Честно казано, не обръщам много внимание“, коментира тя пред списание „Портър“ през 2015 г., когато беше попитана за спекулациите около интервенциите си. „Днес в света има много омраза. Толкова е лесно да се съди. Глупаво е човек да е хейтър.“

През 2016 г. пък пластичният хирург Марк Юсеф анализира лицето на Мег пред Hollywood Life и заяви, че по него има „твърде много“ промени.

мег райън
Снимка: Getty

„Най-очевидното нещо, което е направила, е някакъв вид филър или прехвърляне на мазнини върху скулите“, каза той. „Определено е прекалено, защото когато се усмихне, целият този филър се измества нагоре и прави очите ѝ да изглеждат по-малки.“

Той също така предположи, че Мег има операция на носа, по-плътни устни, ботокс и евентуално лифтинг на лицето.

И докато хората бързат да критикуват външния вид на звездите, не липсват и такива, които посочват, че обидните коментари към външния вид на възрастните дами в шоубизнеса са проява на лош вкус и дори тормоз.

мег райън
Снимка: Getty

През 2016 г. Huffington Post дори публикува статия, озаглавена „Лицето на Мег Райън не е наша работа“.

Последният филм с участието на Мег Райън е "Итака" от 2015 г., но миналата година звездата развълнува феновете, като обяви, че се завръща към романтичните комедии.

Райън, отдавна известна като кралицата на жанра, обяви предстоящия си филм „What Happens Later“, в който освен като режисьор, ще се изяви и като актриса. В проекта се очаква да вземе участие и Дейвид Духовни, въпреки че подробностите все още не са оповестени публично.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти