„Помним те с различно лице“: няма да познаете Дженифър Лав Хюит днес

Вероятно помните Дженифър Лав Хюит от трилъра от 1999 г. „Знам какво направи миналото лято“ и неговото продължение, както и от сериала „Шепот от отвъдното“ (2005 - 2010).

Другите популярни роли в киното на Дженифър са във „Фатални жени“(2001) и „Смокинг“ (2002). След това тя се снима предимно в телевизията, като след петте успешни сезона на „Шепот от отвъдното“ се изявява в сериалите „Престъпни намерения“, „Списъкът с клиенти“ и „911“.

Едва ли някой може (и трябва) да очаква една актриса да изглежда през 2023 г. така, както преди две десетилетия, когато е била на 20 години. Жените се променят с възрастта.

Това е напълно нормално и не трябва да става обект на срам или подигравки. В света на Холивуд обаче нещата не стоят точно така и натискът актрисите да изглеждат млади често ги тласка към крайности. 

Дженифър Лав Хюит
Снимка: Getty

Случва се някои звездни дами, опитвайки се да спрат времето с различни козметични интервенции, да станат направо неузнаваеми. Точно това изглежда се случва с Дженифър Лав Хюит, забелязаха феновете на звездата.

На последните снимки, които 44-годишната актриса сподели в своя Instagram, тя наистина не прилича на себе си и това е така от известно време насам, забелязват последователите ѝ.

Дженифър Лав Хюит
Снимка: Getty | Instagram

Вчера тя публикува пост, озаглавен „Преди и след“. На първата снимка Дженифър е с дълга руса коса, а на втората е подстригана късо, на елегантно каре в светлокестеняв цвят.

Последователите ѝ останаха объркани дали това наистина е тя и не пропуснаха да го отбележат в коментарите.

Ето и част от тях:

„Твърде много филтър или твърде много пластина хирургия. Просто не приличаш на себе си.“
„Това лице не е твоето. Ти си красива, човекът на снимката – също, но просто не си ти. Много е объркващо.“
„Дори не я разпознах. Толкова е жалко, че Холивуд принуждава хората да си причиняват това.“
„Но...помним те с различно лице. Пак си красива, но... различна!“

Дженифър Лав Хюит
Снимка: Getty

Някои коментират, че Дженифър е била по-красива с естествените си черти, докато други я харесват и сега. На всички обаче им е трудно да възприемат огромната промяна и се надяват филтрите в социалните мрежи да са единствената причина да не можем да я разпознаем на снимките.

Освен на успешна кариера в телевизията, Дженифър се радва на стабилен брак с колегата си Брайън Халисей, с когото се ожениха през 2013 г.

Двамата са родители на три деца: 10-годишната Отъм, син на име Атикус, който е на 8, и 2-годишния Ейдън.

Актрисата често публикува моменти от живота с малките си деца и беше много открита относно последната си бременност с Ейдън, когото роди през 2021 г.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти