Неуважително или възхитително? Риана като монахиня предизвика смесени реакции

В новооткритото си призвание на майка на две момченца под 2 години Риана сякаш загърби своята дива персона от миналото през последните няколко години. Е, така беше досега. Рири припомни на хората защо е една от най-обсъжданите изпълнителки на нашето време и предизвика истински потой от полюсни мнения с последната си фотосесия за списание Interview.

Във вторник Interview Magazine сподели в официалния си акаунт в Instagram снимки, които разкриха Риана като звезда на корицата на последния им брой. На някои от кадрите виждаме певицата, облечена като монахиня, но не от онези, които бихме срещнали в манастира. Риана позира в изкусителни пози с разкопчано бяло горнище, сини сенки за очи и наситено червено червило.

Освен това от Interview също споделиха клип на певицата от снимачната площадка, докато позира за снимките. Във видеото певицата докосва гърдите си, докато заема различни пози пред камерите.

Потребителите в социалните медии наводниха секцията за коментари под публикациите, като голяма част осъдиха рискованото поведение на Риана в религиозно облекло. Някои изглежда смятат, че творческата посока на снимките е обидна, докато други, като певицата Ерика Баду, изразиха мнение, че това е възхитителна форма на изкуство.

„Индустрията обича да се подиграва на Бога. Това е пресилено и уморително", написа един от потребителите, докато друг се възмути "Това става уморително! От всички концепции са решили да се подиграват с християнството? Супер досадно! Махни се от мен с това! ”

"Сексуализирането на монахиня е ГАДНА работа ... хората в индустрията ще ни казват отново и отново какво мислят за взаимоотношенията с БОГ и не се интересуват какво правят/кого не уважават", написа друг. 

Срещаше се обаче и подкрепа за новата фотосесия на Риана, макар и не толкова изявена. 

"Треперя и плача, това е произведение на изкуството", изрази подкрепата си един от потребителите в профила на Рири в Instagram. 

"Много от тези коментари са простодушни, заседнали във времето и неуместни", написа друг. 

Кой каза, че бременните жени не са секси? Риана променя модните закони

 За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти