„Ние сме най-добри приятели с бебе“: Риана откровено за майчинството и любовта

Сладкото момченце на Риана и A$AP Роки още не е навършило годинка, а вече целият свят говори, че ще става батко. Вчера малкият сладур се появи на корица на списание с родителите си.

Щастливото тричленно (засега) семейство позира за мартенския брой на британския Vogue. Пред престижното издание 35-годишната певица говори искрено за пътя си към майчинството и любовта, която я свързва с нейния партньор.

Легендарни“ – така Риана описва първите си месеци като майка, добавяйки: „Това е всичко. Човек наистина не си спомня живота преди, това е най-лудото нещо в света.“

Щастливата майка осъзнава, че след раждането всичко се променя към по-добро. „Има снимки от живота ми преди – но чувствата, желанията, нещата, на които се радваш, всичко [е различно], просто не се идентифицираш със същите неща.“

„Всъщност от един човек станах двама. Влизате в болницата като двойка и си тръгвате като тричленно семейство. Това е лудост“, казва още певицата, размишлявайки за раждането.

Риана описва първите дни след появата на детето си като „лудост“ и не крие, че всяка млада майка в началото е като „зомби“.

риана
Снимка: Getty

Певицата отбелязва, че родителството е заздравило връзката ѝ с A$AP Роки и вече са двама „най-добри приятели с бебе“.

„Това ни направи по-близки“, категорична е тя.

Риана се гордее с това колко прекрасен баща е A$AP Роки. „Просто седя отстрани, когато са заедно. И буквално съм момичето, което се опитва да влезе в клуба на момчетата, чакайки своя ред. Той е обсебен от баща си... Връзката им е неоспорима.“

В контекста на иконичното шоу, което направи на полувремето на Супербоул в неделя, Риана признава, че майчинството ѝ дава сили и я мотивира. „Когато знаеш какво току-що е направило тялото ти, усещаш, че няма невъзможни неща“.

Преди певицата е отказвала поканата на НФЛ за Супербоул в знак на солидарност с позицията на активиста Колин Каперник срещу расовата несправедливост и полицейската бруталност.

риана
Снимка: Getty

В неделя Риана обяви голямата новина, че с A$AP Роки вече очакват второто си дете по грандиозен начин, когато показа коремчето си по време на епичното шоу.

Припомнете си тук >>> Риана взриви сцената с прекрасна новина: Бременна е с бебе номер 2

риана
Снимка: Getty

Според източник на ET,  Риана била споделила новината с „много ограничен брой“ хора. Когато преди месеци организаторите на Супербоул я канят, те не знаели, че тя ще е бременна по време на шоуто.

„Риана винаги е правила нещата според собствения си график, така че не позволи плановете ѝ за бебе номер две да я спрат да участва в шоуто – тя искаше всичко!“, твърди източникът, като добавя, че всичко, от хореографията до костюмите, е било изпипано и планирано до последния детайл.

Кой каза, че бременните жени не са секси? Риана променя модните закони

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти