„Много се опитваха да я спечелят, но само един успя“: ето как Риана осъзна, че е срещнала мъжа на живота си

риана
Снимка: Getty

Риана винаги се е стремяла да поддържа имиджа на лошо момиче, но и на безумно талантлива бизнесдама с безупречна работна етика. Вчера обаче за първи път имахме възможност да я видим в нова светлина – като бъдеща майка, обичана, женствена, нежна, рамо до рамо с любовта на живота си. Припомнете си повече ТУК.

Ако не сте запознати с житейския път на красавицата от Барбадос, позволете ни да съберем успехите и житейските ѝ премеждия в няколко реда. Най-вече защото го заслужава.

Робин Риана Фенти е деветкратен носител на награда „Грами“. Списание "Time" я включва два пъти в списъка си със 100-те най-влиятелни хора. През 2019т-та оглавява класацията за най-богатите музикантки в света, а през 2021 официално влиза в клуба на милиардерите. 

По-голямата част от богатството ѝ е натрупано от изяви извън сферата на музиката. Козметичната марка на Риана "Fenty Beauty", основана през 2017-та, веднага става хит, с приходи от 100 милиона долара само за първите 100 дни. Певицата създава и модна къща "Fenty" съвместно с LVHM (Луи Вюитон Мое Енеси).

Риана получава наградата за хуманитарист на годината на Харвардския университет през 2017-та заради финансирането на „най-съвременния център за онкология и ядрена медицина за диагностициране и лечение на рак на гърдата в болницата Queen Elizabeth в Бриджтаун“.

През 2018 година е определена за посланик от правителството на Барбадос. Преди два месеца е отличена с титлата Национален герой в родината си, ставайки 11-тата личност с тази чест. Припомнете си повече ТУК

Риана бе обявена за национален герой на Барбадос

Преди рапъра A$AP Rocky има 3-годишна връзка със саудитския милиардер Хасан Джамил. Двамата така и не се появяват заедно на официално събитие. Според източници „връзката им беше много хармонична, но просто се изчерпа“.

Зад гърба си Риана има още цял куп награди, звездни бивши партньори, житейски приливи и отливи. Животът ѝ стига за заснемането на цяла филмова поредица, а въпросите, които мнозина си задават, са: „Как, по дяволите, се печели сърцето на една от най-влиятелните жени в съвременната поп култура?“ и  „Защо ѝ е на Риана да се задомява, след като животът ѝ предлага всичко, което може да си пожелае?“

Първо, ще започнем с уточнението, че рапърът A$AP Rocky не е влязъл отскоро с гръм и трясък в живота на милиардерката от Барбадос. Двамата са близки приятели от години, а уважението и обожанието, които споделят взаимно един към друг, стават все по-силни с времето.

Близки до рапъра издават, че той винаги е бил влюбен до уши в нея, но е чакал подходящия момент. Голям романтик е и още в началото на любовните им взаимоотношения не пропуска възможност да я изненада с нещо специално и сантиментално.

10 сигурни доказателства, че сте алфа двойка

Музикантът официално проговаря за връзката си през май 2021, нарича Риана „моята дама“ и „любовта на живота“ си. Разказва как миналото лято двамата наемат автобус за турне и стартират „голямата американска екскурзия“. Преживяването не може да сравни с нищо друго, а след края му той вече никога няма да бъде същият. 

През годините музикантът си създава репутация на лошо момче и разбивач на женски сърца. На въпроса „Какво е за първи път да имаш сериозна връзка?“ отговорът му е следният:

„Толкова по-хубаво е, когато срещнеш единствената. Тя се равнява на един милион жени. Когато срещнеш единствената, веднага разбираш.“

Прекарват заедно последната им Коледа в Барбадос със семейството на Риана. Предстои да разберем какви са плановете им за 34-тия рожден ден на бъдещата майка – 20 февруари.

Ако връзката ѝ с Хасан Джамил се разпада, защото двамата са твърде различни и не успяват да балансират двете вселени, в които живеят, в този случай тя открива своята сродна душа, своята мъжка версия.

По думите на техни близки те са на една вълна и музикално, и по отношение на визията им за бъдещето, и в желанието им да помагат на другите и да защитават гражданската си позиция:

„Те винаги са си прекарвали добре заедно. И двамата обичат живота, обичат да пътуват. Те имат нужда един от друг, за да са щастливи.“

В заключение, скъпи дами, любовната развръзка в живота на Риана можем ни учи на нещо много важно – животът има смисъл, когато някой ни обича. Кариерата, пътешествията, приятелите, мимолетните забавления ни карат да се чувстваме добре, но семейството, интимността и любовта са нещата, които ни правят истински щастливи.

„Голямата тръпка“ и „сродната душа“: прилики, разлики и защо сърцето ни ги обърква

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти