Кой влиятелен мъж нападна бременната Риана за нейния "противен и обиден език"?

Докато повечето хора бяха развълнувани да видят Риана да се завърне на сцената за първото си изпълнение на живо от пет години насам – полувремето на турнира "Супербоул" в неделя вечер – един мъж изобщо не е впечатлен и дори това, че певицата обяви по време на изпълнението си пред света, че е бременна с второто си дете не успя да го трогне. 

Доналд Тръмп използва собствената си социална платформа Truth Social, за да сподели отзива си за шоуто на Риана с неговите 5 милиона последователи. Според бившия американски президент полувремето на "Супербоул" е било "ОГРОМЕН ПРОВАЛ".

„Риана направи, без съмнение, най-лошото шоу на полувремето в историята на "Супербоул" – и това, след като обиди много повече от половината от нашата нация, която вече е в сериозен УПАД, с нейния противен и обиден език," атакува Тръмп певицата. 

Освен това милардерът изрази мнение и в областта на модните тенденции, критикувайки избора на облекло за шоуто на Риана - широк червен гащеризон, който разкриваше бременното коремче на изпълнителката. 

Дни преди Рири дори да излезе на сцената на State Farm Stadium в Аризона, Тръмп вече имаше остри критики към нея. В четвъртък той заяви, че деветкратната носителка на Грами „няма талант“ и би била „нищо“ без нейния „стилист“.

"Противният и обиден език“, който г-н Тръмп споменава, вероятно е препратка към сними, публикувани през август 2020 г., на които Риана пише със спрей думите „F*** Trump“ (М*йната му на Тръмп) върху кола. 

Неприязънта на Тръмп към Риана не е изненадваща предвид това, че по време на управлението му певицата открито му се подиграваше и го критикуваше онлайн, включително споделяйки видеоклип, който показваше как бившата първа дама Мелания Тръмп отказва да държи ръката на Тръмп.

Кой каза, че бременните жени не са секси? Риана променя модните закони

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти