Риана показа за пръв път бебето си. Малкият е същинско слънчице!

Певицата Риана сподели първите кадри на момченцето ѝ, което посрещна с приятеля си A$AP Rocky през май 2022 г. Бебето, чието име все още не е обявено, явно се е метнало на талантливата си майка, защото само за няколко секунди може да те накара да се влюбиш в него. 

В първото ѝ кратко видео, споделено в социалната мрежа TikTok, Риана ни показва как мъникът прави сладки физиономии, гука и се прозява. Момченцето, настанено на бебешка седалка в колата, се усмихва на майка си, а тя му се радва. 

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

От People потвърдиха през май, че изпълнителката на песента "Diamonds" и рапърът A$AP Роки, и двамата на 34 години, са посрещнали първото си бебе заедно. По това време източник, близък до двойката, сподели, че новите родители са у дома в Лос Анджелис с бебето: "Риана се справя добре. Те са много развълнувани да станат родители. Риана вече е прекрасна майка".

По време на бременността си Риана демонстрира емблематични модни решения за бременни, които често излагаха на показ голото ѝ коремче. По време на събитие на бранда ѝ Fenty Beauty в Лос Анджелис, певицата каза пред People, че е било „забавно“, но и „предизвикателно“ да си играе с модата, докато е бременна. 

„Наслаждавам се, че не трябва да се притеснявам да прикрия корема си. Ако се почувствам малко пълничка, все едно, каквото и да е! Бебе е!“ - каза тя.

По-късно певицата за описа шеговито сина си: „Той е забавен, щастлив е – и е дебел!“

Кой каза, че бременните жени не са секси? Риана променя модните закони

 

Прочети още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти