Честито! Риана стана майка на момченце

риана
Снимка: Getty

Риана и A$AP Роки станаха родители за първи път! 

Те посрещнаха на бял свят своето момченце, но името му все още не е ясно. По последна информация Риана е родила на 13 май в Лос Анджелис. 

Двойката обяви в началото на тази година, че са в очакване на първото си дете. Носителката на "Грами" и световната рап сензация споделиха щастливата новина в социалните мрежи, две години след първите информации за връзката им.

►►► Бременна и обичана: Риана проговори за мъжа до себе си и какво най-много обича да похапва

Кой каза, че бременните жени не са секси? Риана променя модните закони

Риана и A$AP Роки са работили по много съвместни проекти, а Риана е в ролята на любовта на рапъра във видеото му от 2013 г. към песента "Fashion Killa". През същата година A$AP подкрепи Риана за американската част от турнето ѝ "Diamonds", което разпали спекулациите. A$AP дори представи марката "Fenty" на Риана на Британските модни награди през 2019 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

През 2020 г. Риана и A$AP прекараха заедно Коледа в Барбадос. Медиите разкриха, че той се е запознал с родителите ѝ по време на почивката им на острова. След това A$AP Rocky накара сърцата на всички да се разтопят, когато говори за Рири в интервю за списание GQ, наричайки я "любовта на живота ми" и "моята дама".

►►► „Много се опитваха да я спечелят, но само един успя“: ето как Риана осъзна, че е срещнала мъжа на живота си

На Met Gala, която се състоя през септември миналата година, двамата се появиха на сцената, изглеждайки напълно влюбени един в друг. По време на първата им поява на червения килим като официална двойка A$AP открито целуна Ри по бузата пред камерите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRIM (@asaprocky)

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти