Бременна и обичана: Риана проговори за мъжа до себе си и какво най-много обича да похапва

риана
Снимка: Getty

През януари тази година 33-годишната певица беше заснета през уикенда в Ню Йорк с голямо бременно коремче и от тогава не спираме да се радваме на всяка нейна публична поява като бъдеща мама!

Именно тя е лицето, което краси последната кралица на Vogue, и гордо заявява: „Прекалено голямо удоволствие ми доставя да се обличам добре. Това, че тялото ми се променя, не е причина да спра да го правя“:

Изборът на визии по време на бременноста ѝ разделя феновете на два лагера. На критиците, които не одобряват разголения ѝ външен вид, Риана отговаря:

„С тялото ми се случват чудеса и това не е повод да се срамувам.“

Кой каза, че бременните жени не са секси? Риана променя модните закони

В скорошното интервю за списанието красавицата от Барбадос повдига и завесата на личния си жиовт и споделя, че познава бъдещия татко още от 2012 година, но ѝ е необходимо много време, преди да го възприеме като повече от приятел:

„С мен трудно се преминава границата на приятелството. Трябваше ми време, за да свикна с факта, че се познаваме толкова добре, защото и двамата бяхме наясно с недостатъците си.“

Певицата очаква бебе от A$AP Rocky, с когото обявиха, че официално са двойка през ноември 2020 година. В продължение на години преди това са близки приятели.

► „Много се опитваха да я спечелят, но само един успя“: ето как Риана осъзна, че е срещнала мъжа на живота си

Те прекарват много време заедно по време на локдауна, наемат автобус за турне и стартират „голямата американска екскурзия“. Според рапъра преживяването „не може да сравни с нищо друго“, а той никога няма да бъде същият.

Риана бе обявена за национален герой на Барбадос

Следва посещение на Барбадос и запознанство със семейството на Риана. Щастлива случайност е, че островната държава е и родното място на бащата на A$AP Rocky. За първата му среща с майка ѝ певицата разказва:

„Майка ми умее да преценява хората. Първо наблюдава, после си прави изводите малко по малко. Мисля, че съм взела това от нея. Има мъже, с които се срещах, които не може да погледне и до ден днешен. Но от него беше очарована още от момента, в който се запознаха.“

15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха

Е, бременността ѝ в никакъв случай не е пречка да осъществи всички други цели, които си е поставила. За щастие на всички фенове, Риана призна – предстои нов албум!

„Новият ми проект ще бъде много по-различен от всичко, което съм правила досега. Автентичен е, освен това работата ми върху него ме забавлява и ме разтоварва.“

Впрочем нали сте чували, че на бъдещите майки им се дояждат всякакви странни неща? Риана споделя, че любимата ѝ храна в момента са мандарините, които похапва в големи количества и поръсва обилно със сол. Може и да ви звучи странно, но тази комбинация е традиционна за родния ѝ край – сякаш тялото ѝ се опитва да се завърне към корените си с напредъка на бременността!

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти