Риана взриви сцената с прекрасна новина: Бременна е с бебе номер 2

Риана, която стана майка през май миналата година, вчера се завърна на сцената на State Farm Stadium в Аризона. Поводът беше полувремето на Супербоул, като взриви публиката освен с наелектризиращо изпълнение, и с невероятна новина.

34-годишната певица потърка коремчето си – загатвайки, че с нейния партньор, A$AP Rocky, очакват второ бебе. Представители на Риана потвърдиха прекрасната новина пред ET малко след изпълнението ѝ на сцената.

Риана
Снимка: Getty

Новината изненада мнозина, но според източник на ET това е било мечтата на Риана и A$AP.

Риана обожава да бъде майка и това е най-голямото ѝ постижение в живота. Тя и A$AP винаги са искали да увеличат семейството си и да имат още едно бебе заедно“, твърди източникът. " Да бъде майка е сбъдната мечта за Риана и тя толкова много се гордее с това."

Така след няколкогодишно отсъствие от музикалната сцена заради раждането на първото си дете, Риана взриви очакванията на всички с пламенно изпълнение и много специалнен гост на сцената – нероденото си бебче.

Певицата не е издавала албум от 2016 г., но доказа на милионните си фенове, че не е загубила форма и е способна да направи страхотно шоу на сцената.

Риана
Снимка: Getty

Според близки до нея тя се е чувствала истински щастлива, докато се подготвяла за спектакъла, който е едно от най-гледаните събития в САЩ. A$AP Rocky и техният син - роден през май - са присъствали на нейните репетиции.

По време на пресконференцията преди шоуто, която се проведе в четвъртък, Риана призна, че макар завръщането обратно под светлината на прожекторите понякога да изглежда непосилно, тя смята, че възможността ѝ да се представи на Super Bowl идва в точния момент от живота ѝ. Оказва се, че майчинството я е направило по-сигурна от всякога, че може да се справи с предизвикателството.

Когато станеш майка, има нещо, което просто се случва, когато чувстваш, че можеш да се справиш с всичко на света, можеш да направиш всичко“, сподели тя. „Супербоул е една от най-големите сцени в света. Така че, колкото и страшно да беше – защото не съм излизала на сцената от 7 години – има нещо вълнуващо в това предизвикателство. И е важно за мен да направя това тази година. Важно е и синът ми да види това.“

По време на интервю със Зейн Лоу в Apple Music 1, A$AP също сподели вълнението си от предстоящото представяне на Риана: „Развълнуван съм точно като вас, ако не и повече.“

А сега вече знаем, че бъдещият татко на второ бебче определено има за какво да бъде развълнуван!

Кой каза, че бременните жени не са секси? Риана променя модните закони

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти