Бременна и ужасно секси? Риана доказа, че го може с тази гореща фотосесия

Риана знае как да обявява големите новини - независимо дали става въпрос за бременност или за нейния бизнес. 35-годишната певица завладя интернет в понеделник, след като публикува серия от секси снимки по бельо в Instagram.

Снимките показват как бременната основателка на компанията за бельо Savage x Fenty позира пред щендери с платове, облечена само със сутиен в коралов цвят и изрязани бикини. По този начин тя обяви пускането на новата колекция на марката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Но не бельото беше истинската звезда на тези кадри, а доста наедрялото коремче на поп изпълнителката, която в момента е в последните месеци от бременността си. 

Много от последователите на певицата в социалните медии бързо забелязаха колко се е разхубавила Риана по време на бременността си, докато чака бебе номер две от партньора си, рап изпълнителя A$AP Роки.

„Ти всъщност си дефиницията за красота“, пише един от феновете в секцията за коментари. "Това сияние!!!!!!!!!! Уау уау уау!" – добавя друг.

Докато беше бременна с първото си дете, Риана сподели в интервю за сп. Пийпъл от февруари 2022 г., че изразяването чрез модата ѝ позволява да се чувства най-уверена.

„В момента, когато съм бременна, в някои дни просто се чувствам като „Уф, просто искам да лежа тук на този диван цял ден.“ Но когато си сложиш малко грим на лицето и малко червило, ти се трансформираш", каза тя тогава. 

Говорейки за възгледите си относно облеклото за бременни, тя добави в интервю за корицата на Vogue през май 2022 г.: Когато разбрах, че съм бременна, си помислих: „Няма начин да пазарувам в нито една секция за бременни. Съжалявам - прекалено е забавно да се обличам. Няма да позволя тази част да изчезне, защото тялото ми се променя."

Риана се превърна в още по-култова модна икона преди около две години, когато по време на първата си бременност експериментираше със смели и дръзки облекла.

Нека си припомним някои от най-впечатляващите ѝ визии тук:

Кой каза, че бременните жени не са секси? Риана променя модните закони

edna
Снимка: Edna.bg

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти