В личния свят на Кобилкина: За щастието да се запознаеш със себе си и да бъдеш сама

Познаваме я в качеството ѝ на най-известната сексоложка в България, а от известно време и като чудесна кулинарка в риалитито Hell's Kitchen. Днес обаче ще надникнем в нейния личен свят. Предаването "Събуди се" и журналистът Краси Боев ни срещат с непознатата Наталия Кобилкина, която разказва за промяната в нейния живот през последната година и научените уроци.

"За първи път в моя живот, за 40 години, последната година може би ми беше една от най-различнияти, защото имам време за мен. Уча се да живея. Цял живот живея то за моите родители, то първия мъж, то втория мъж, то гаджета. И изведнъж се запознавам със себе си. Това е толкова интересно и неочаквано за мен самата", споделя Наталия пред Боев. 

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

Наталия казва, че независимо, че в работата си е лидер, в личния си живот тя е човек, който много се съобразява с всички и винаги следва останалите. "В България дойдох с първия ми супруг, в Гръция с втория. Тоест винаги правя това, което искат мъжете", казва тя и признава, че това е нещо, което не харесва в себе си. Затова сега се опитва да разбере какво иска самата тя. 

"Аз сега съм в този период на себеизучаване, когато не искам никой мъж да следвам в моя живот. Цял живот ги следвам. 19 години е достатъчно за момента", заявява сексоложката. 

Този нов период на обновление я е накарал да научи за себе си две неща - че с удоволствие може да си позволи да бъде мързелива и че обича да чете романи, а не само псхологическа литература. 

"Аз съм много съобразяваща се, много служеща жена", споделя Наталия за отношенията си с мъжете в нейния живот. 

"Какво им беше на твоите мъже? Какво не беше наред с тяхната глава, че да изпуснат жена като теб, която изглежда по този начин и прави тристепена закуска?", пита я Боев. 

"Проблемът не е в тях. Проблемът е в мен. Аз не искам. Аз след моята раздяла имам пет покани за брак вече. Последната беше преди няколко дни. Мъжете постоянно иска да се женят за мен. До есента съм казала - никакви сериозни отношения", отвръща тя. 

Целия разговор на Краси Боев с Наталия Кобилкина - гледайте във видеото.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти