Наталия Кобилкина: Ако всеки ден правим това, ще сме най-щастливите жени на света

ф
Снимка: natalia.bg

Всички знаем коя е Наталия Кобилкина и какво прави, но решихме да разберем как тя самата се справя с предизвикателствата в живота си като жена и какви идеи можем да почерпим от нея...

Ето и какво успяхме да научим:

Edna.bg: Повечето жени добре знаят коя сте и какви са вашите съвети и препоръки към нежната половина от човечеството. Как обаче се справяте с трудностите по вашия житейски път, имате ли послания, които си казвате наум за повече сила, имате ли трикове как да не изпадате в самосъжаление, дори и сутиацията да ви се струва нерешима?

Наталия Кобилкина: Като всички нормални хора, имам моменти на трудности и победи. Когато усетя, че енергията ми спада, си лягам и си казвам: „Ти можеш. Сега ти давам 1 час/ 5 минутки (в зависимост от това, колко време имам) да презаредиш батериите си и когато се почувстваш готова, тогава ще продължиш. Почини си, дай си време и започни. Но после ти ще успееш“. И когато правя нещо, се старая да го правя на 100%. Ако ям – ям. Ако правя любов – правя любов. Ако работя – работя. Това е формулата на успеха ми – да присъствам на 100% в това, което правя. След работа не работя. По време на работа не се занимавам с нищо странично. Това е важно. И моята мантра е да си казвам: „Аз ще успея. Аз съм победител. Всичко ми се получава. Вселената се грижи за мен. Вселената ме обича. Всичко ще се получи добре“.

ф
Снимка: natalia.bg

Ясно е, че всички жени са различни. Има ли обаче универсално правило, което да е валидно и може да помогне на всяка една от нас в търсенето на щастието в живота?

Единствената формула в търсенето на щастие в живота е да правиш неща, които обичаш да правиш. Не това, което ти казват майка ти, баща ти, приятелките, а вътрешно да усещаш. Затова понякога трябва просто да останеш насаме със себе си и да се запиташ: „Какво наистина искам? Какво наистина е важно за мен? Какво иска моето тяло? Какво иска моята душа? За какво наистина мечтае?“ И да си позволиш смелите мечти. Ако ти си позволяваш смелите мечти, тогава Вселената ти позволява същото. Така че позволи си смелите мечти и пробвай пак и пак, и пак – докато стане. Не винаги става веднага, но винаги ще стане, ако ти продължиш и бъдеш упорита. Упоритостта е едно от важните качества за успеха. Пожелавам ви да сте упорити, да сте успешни и да следвате това, което ви дава енергия, ентусиазъм и ви зарежда!

ф
Снимка: natalia.bg

Как една жена може да открие, опознае и овладее своите най-силни страни?

Всяка една жена има своята сила. Преди няколко дни бях в Москва на среща с Лариса Ренар и други организатори на нейните семинари. Имаше хора от целия свят и разказваха своите истории на успеха. Една жена каза: „Аз успявам с това, че събирам успешни бизнес дами, те водят своите приятели и успявам чрез бизнеса“. Друга каза: „Аз успявам с това, че ги съблазнявам – разказвам интересни рецепти за домашни маски и т.н.“ Трета каза: „Аз ги събирам вкъщи и те стават мои приятелки“. И за пореден път видях, че има толкова много начини за успех. Едни успяват през това да бъдат момиченца – мили, нежни любящи. Други през това да бъдат силни кралици. Трети през това да съблазняват, да бъдат сексуални. Четвърти през грижа, отдаденост. Избери своя начин и заповядай на семинара ни с Лариса Ренар на 16 юни в Интер Експо Център, за да го развиваме заедно. Ти можеш да успееш по твоя начин. Твоят начин може да не работи за другите, но работи за теб. Така че търси и ще го намериш.

ф
Снимка: natalia.bg

Много често в живота ни се казва, че не можем да имаме всичко (като кариера, семейство, свободно време, деца) и ние някак свикваме с мисълта, че трябва да се лишим от нещата, които желаем силно. Вярно ли е това? Трябва ли наистина да избираме приоритетите си или има начин да се научим да балансираме?

„Баланс“ – това е вълшебната дума. Ние можем да балансираме нещата, но е важно да сме наясно, че ако в момента работата ми е приоритет, няма да мога да отделя толкова време на мъжа ми. Ако мъжът ми ми е приоритет, няма да имам толкова време за работа. Не е възможно да имаш абсолютно всичко в еднакво количество. Може да имаш всичко, но не в такава голяма степен, а по малко. По малко от тук, по малко от там и комбинирайки отвсякъде по малко, накрая получаваш това, което искаш. Приоритетите се променят. Това е нещо много нормално. Така че, ако се променят приоритетите, просто ги следваш. И си задаваш на себе си въпроса: „На момента какво ми е приоритет? На момента какво ми е важно?“ Не означава, че утре няма да е различно, но на момента това ти е важно.

ф
Снимка: natalia.bg

Всяка една от нас се е сбълсквала с лошото отношение на други жени – на работа, и не само... Как можем да се справим с негативната енергия, произлизаща от другите жени, с които си взаимодействаме в ежедневието. Има ли начин да препрограмираме женската омраза в нещо градивно, което има положителен смисъл и вместо да ни разиденява, сплотява жените?

Разбира се, че много от жените се ревнуваме една друга. Имаме различни усещания. И жените до нас - нашите шефки, клиентки, жените, с които общуваме, са нашите огледала. Ние не можем да виждаме своите очи и ги виждаме реално през другите жени. Често на моите семинари разделям хората на двойки като buddies (другарчета) и с това buddy (другарче) правим много практики. Често точно с тези buddies ние се караме, не се разбираме. Но ако ти продължиш и намериш сила да обичаш тази жена, която ти е доста неприятна в началото, ще видиш колко много можеш да научиш от нея. Така че бъдете смели във вашите начини да обичате. И повярвайте, че това са приятелки. Светът е дружелюбен и пълен с ресурси и приятели, просто позволи да ги забележиш.

ф
Снимка: natalia.bg

Какво ще пожелаете и какъв съвет бихте искали да дадете на читателките на Edna.bg

Бих посъветвала всички прекрасни дами да бъдат верни на себе си. Мъжете са важна част от живота ни, но не и единствена. Така че бъдете верни на себе си. Ако ви се прави нещо, правете го. Ако не ви се прави – не го правете. Аз например в момента съм на о. Корфу. Лежи ми се на плажа и си лежа. После, ако ми се дояде, ще ям. Следвайте своите желания. Животът е много по-прост. Вие го драматизирате. И често жената се фокусира не върху това, което има, а върху това, което няма. Сменете си фокуса. Фокусирайте се върху това, което имате и кажете: „Д-О-С-Т-А-Т-Ъ-Ч-Н-О. Аз имам достатъчно неща“. Това е много проста, но абсолютно ефикасна и работеща формула за щастие. „Аз съм получила от мама и татко достатъчно, аз съм получила от мъжа си достатъчно“ – това са вълшебни думи за щастие. Чакам ви на 16 юни в Интер Експо Център на нашия семинар с Лариса Ренар (повече подробности тук). Там ще научите още много неща. Доскоро!

ф
Снимка: natalia.bg

Припомни си още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти