Как да бъдеш Любовницата: практични съвети от Лариса Ренар

Ако се чудиш как да привлечеш любовта и сексуалността в живота си, вероятно просто не си развила Любовницата в себе си. Любовницата е един от четирите архетипа на женската енергия, които всяка дама трябва да притежава в себе си. 

Руската психоложка и писателка Лариса Ренар разкрива как да познаем жената Любовница и какви са ключовите неща за събуждането ѝ в нас.

Жената Любовница е темпераментна и игрива. Тя не се страхува да се изявява. Умее да представя добре дори недостатъците си. Огнена и артистична е, има склонност да се увлича. Много често нейните предложения са смели, оригинални и неочаквани.

В състоянието Любовница жената може да бъде егоистична, противоречива и избухлива. Тя дерзае и го прави със замах. А това се харесва на всички около нея, най-вече на мъжете.

g
Снимка: Thinkstock

С помощта на тези техники можеш да засилиш своята сексуалност. Ако овладееш стихията на Огъня, всички мъже ще бъдат луди по теб. Именно от твоята сексуалност зависи какъв мъж ще привлечеш в живота си. Важно е не само да привлечеш мъжа, но и да го задържиш.

Научи повече в галерията по-долу. 

Как да бъдеш Любовницата: практични съвети от Лариса Ренар

Автор: Мишел

Припомни си още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти