Как да бъдеш Любовницата: практични съвети от Лариса Ренар

g
Снимка: Thinkstock

Как да привличаш любов и сексуалност в живота си?
Как да разкриеш Любовницата в себе си?

Отговорите ще намериш тук, в практичните съвети от Лариса Ренар.

Жената Любовница е темпераментна и игрива. Тя не се страхува да се изявява. Умее да представя добре дори недостатъците си. Огнената жена е артистична и има склонност да се увлича. Но много често нейните предложения са смели, оригинални и неочаквани.

В състоянието Любовница жената може да бъде егоистична, противоречива и избухлива. Тя дерзае и го прави със замах. А това се харесва на всички около нея, най-вече на мъжете.

С помощта на тези техники можеш да засилиш своята сексуалност. Ако овладееш стихията на Огъня, всички мъже ще бъдат луди по теб. Именно от твоята сексуалност зависи какъв мъж ще привлечешш в живота си.

Важно е не само да привлечеш мъжа, но и да го задържиш.

g
Снимка: Thinkstock

Как да изглеждаш като Любовница?

Когато говорохме за Кралицата и Момичето, ви подсказахме различни цветове и оттенъци, които предизвикват специални асоциации. А сега като става дума за Любовницата, ще кажем категорично – в това състояние жената просто е длъжна да носи дрехи в червено.

Червеният цвят още от древността е символизирал любов, страст, величие и власт. Това е цветът на силните и енергични хора, цветът на победителите и лидерите.

Червена коприна и черен фин атлаз, винено кадифе и черна дантела – избирай цветове и тъкани, които дразнят въображението, събуждат страстта.

Дълги обеци, подчертаващи линията на шията. Проблясващо синджирче с рубин, което кара погледа да се насочи към гърдите.
Заложи на златно коланче, което обвива талията.

Провокирай и приковавай вниманието  на местата, на които искаш да акцентираш.

g
Снимка: Thinkstock

Аромат на Любовница

Ако искаш да се чувстваш истинска жрица на любовта и да взимаш ума на всеки мъж, ще ти помогне ароматът за Любовница. Мъжът ще почувства в теб страстната сексуална, желана непозната. Избери ароматите на иланг-иланг, жасмин, сандал и джинджифил.

g
Снимка: Thinkstock

Арабски грим за Любовница

Вежди – дълги, прави, агресивни.
Черен молив
Контур на устните – телесен
Червило – с един тон по-светло от естествения цвят.
Туш – черен
Блясък – бели, светло бежови сенки
Сенки – тъмно кафяви или с цвят на тъмен асфсалт
Руж – прасковени тонове, подчертават скулите

g
Снимка: Thinkstock

Как да засилиш стихията на Огъня?

Можеш да засилиш стихията на Огъня и с помощта на скъпоценен камък. Камъкът на Любовницата е Рубинът. Всички свойства на рубина се свързват с червения му цвят. Този камък усилва сексуалната енергия.

g
Снимка: Thinkstock

3 техники за развитие на Любовница:

Изявявай се – бъди уверена във всичко, което правиш. Наслаждавай се на малките победи. Нека успех, любов и страст има във всяко твое начинание.

Намери си хоби – то е нещо, което можеш да опиташ, без да ти попречи на основната дейност. Именно хобито позволява да разкриеш творческия си потенциал. То ще ти помогне да откриеш нещо ново в себе си и да се сдобиеш с нови познанства.

Бъди Жрица на Любовта – Изпълвай живота и дните си със страстна любов. Нека тя е водещата сила у теб. Влагай емоция и възбуда във всичко, с което се захванеш. Това ще привлича още повече сексуална енергия.

Сега знаеш от какво имаш нужда, за да изглеждаш и да се чувстваш като Любовница. За да отключиш в себе си тази истинска сила– учи се от най-добрите!

g
Снимка: Thinkstock

Заповядай на семинара на Лариса Ренар и Наталия Кобилкина на тема: "Кръгът на женската сила: Презареждане и се превърни в истинска Кралица.

Отдай се на страстта и огъня, и не забравяй: Ти си Edna неповторима и магична жена от Кръга на женската сила!

g
Снимка: Thinkstock

Автор: Мишел

Припомни си още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти