Как да бъдеш Хазяйката: практични съвети от Лариса Ренар

h
Снимка: Thinkstock

Хазяйката – пазителка на любовта и семейното огнище! Кога и как да бъдеш Хазяйка? Отговорите ще намериш тук!

В тази статия ще се запознаете с практичните съвети от Лариса Ренар.

Ако си представяш жената с прототип Хазяйка с чехли и със стария пеньоар, то нека те изненадаме.

Хазяйката не е жената, погребала живота си край печката, а елегантна красавица, която умее да цени собствения си живот.

h
Снимка: Thinkstock

Те е жена, което държи в ръцете си всичко – и дома, и мъжа, и бизнеса. Това е състояние на спокойна увереност в себе си. Тя знае, че всичко ще стане така, както го иска. Постига резултата и  се наслаждава на победата. Хазяйката умее да управлява своя свят, но го прави много меко и деликатно.

Как да изглеждаш като Хазяйка?

Жената в това състояние избира удобството на клиновете и ефирно падащите туники. Обожава прилепналите по тялото трикотажни рокли, които й носят мекота и удобство. В тази визия  лесно може да се свие с книга в ръка на дивана или да напарви ябълков пай. Обича онези материи, които са приятни за тялото. Затова не носи синтетика. Никога!

Избира нюансите на Есента – топли цветове на узрели плодове. Не е чудно, че в гардероба на Хазяйката присъстват оранжево, златно, бордо и кафяво.

h
Снимка: Thinkstock

Аромат на Хазяйка

Ароматът на Хазяйка ще засили в теб състоянието на вътрешна хармония, самостоятелност и увереност. Ореолът на този аромат ще подчертае твоята хармоничност и чувствителност. Потопи се в еснция от внилия, мед и канела. Така ще създадеш атмосфера, в която на всички им е уютно и искат да останат с теб завинаги.

h
Снимка: Thinkstock

Руски грим за Хазяйка

Къси(широки) светлокафяви вежди
Сенки – „слонова кост“ или ели
Мигли – дълги, гъсти
Влажни устни в естествен цвят
Розов руж
Плитка

h
Снимка: Thinkstock

Как да засилиш стихията на Земята?

Още от древността Диамантът е смятан за символ на чистота и невинност. Той е символ на съвършенство, сила и власт. Носенето на бижу с диамант засилва стихията на Земята и вдъхва стабилност и самочувствие на своята притежателка.

h
Снимка: Thinkstock

3 техники за развитие на Хазяйка:

Приеми себе си – Любовта към комфорта, говори за любов към себе си и към своето тяло. Когато се обичаш, не си позволяваш да носиш лоши материи, евтини неща, тесни обувки и да ядеш лоша храна. Важно е да кажем, че Хазяйката полага много грижи за себе си. (Да, тя готви, но маникюрът й винаги е безупречен.)

h
Снимка: Thinkstock

Позволи си да глезиш – Глези себе си, като си създаваш удобства и комфорт. Глези цялото си семейство с най-вкусните ястия, които знаеш, че обожават. Глези мъжа си, като го даряваш с любов гарнирана с домашен ванилов крем. Набави си всички удобства, които са ти нужни, за да се справяш с домакинската работа. Нека техниката върши своето предназначение, а ти имай време за себе си и семейството.

h
Снимка: Thinkstock

Излъчвай увереност – Бъди уверена, че Ти си тази, която ръководи, която дава любов и обединява цялото семейство. Ти ги даряваш с неповторимото усещане за хармония и баланс.

Сега знаеш от какво имаш нужда, за да изглеждаш и да се чувстваш като Хазяйка. За да създаваш уют и хармония, учи се от най-добрите! Заповядай на семинара на Лариса Ренар и Наталия Кобилкина на тема: "Кръгът на женската сила: Презареждане и се превърни в истинска Кралица.

h
Снимка: Thinkstock

Бъди жената, за която всеки мъж мечтае и не забравяй: Ти си Edn@ неповторима и магична жена от Кръга на женската сила!

Автор: Мишел

Припомнете си още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти