Закуската на принцесата: С каква храна Даяна започвала деня си

Главният готвач Дарън Макгрейди, който няколко години работи за кралското семейство, разкри любимата закуска на принцеса Даяна. Оказа се, че менюто й е доста необичайно и няма общо с предпочитанията на други членове на фамилията.  

Готвачът публикува видео в канала си в YouTube, в което разказва на абонатите как да приготвят „идеалната английска закуска“, която принцесата на Уелс обожава. И изобщо не говорим за овесени ядки или бъркани яйца, а за печен боб. Според Макгрейди Даяна изяждала цяла консерва сутрин.  

„Приготвях боб за закуска в Бъкингамския дворец, принцеса Даяна ги обожаваше“, коментира Дарън. „Звучи налудничаво, но ако се замислите, печеният боб има само седем грама захар, високо съдържание на протеини, фибри и малко мазнини. Така че е перфектен избор преди тренировка във фитнеса, който Даяна посещаваше след закуска“. 

Много абонати оцениха английската закуска на готвача и оставиха ентусиазирани коментари. 

Във видеото Дарън засегна и тежката тема за булимията, от която страда принцесата. В продължение на много години хранителните разстройства са били съмнително средство за отслабване и начин принцесата да излее нервното напрежение. 

Макгрейди казва, че е готвел много ястия за Даяна. „Винаги съм се чудил защо тя има нужда от цялата тази храна, но нищо не можех да направя. Там бях готвач, работата ми беше да готвя”. 

Дарън признава: „Не бях психолог или лекар, който да каже, че тя не трябва да яде всичко това. Знаех, че нещо не е наред, но не разбирах какво е булимия.” 

Той също така отбеляза, че Даяна активно се е борила с разстройството си и е говорила много за него с надеждата, че други хора могат да се справят с булимията. В крайна сметка, според главния готвач, принцесата успява да преодолее болестта и да изгради нормални хранителни навици.  

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти