„Изпратих някой да те убие, отвън е“: заплашителното обаждане на принцеса Даяна към Камила

Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, макар той да бе обречен от самото си начало. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след много, много години.

По случай 70-ия рожден ден на херцогинята на Корнуол преч 2017 г., британската журналистка Пени Джунър написа биография на Камила и разказа подробности от кралския любовен триъгълник.

Книгата се базира на данни и разкази, които авторката е получила от разговори с приятели и познати на Камила и Чарлз.

Връзката на Даяна и Чарлз през годините

Оказва са, че Даяна се сближила с Камила още със запознанството им. Те наистина намерили общ език и допи станали приятелки. Но това продължило кратко – до момента, когато Даяна разбрала за връзката между Чарлз и Камила.

► Другата жена, която за малко да заеме мястото на принцеса Даяна (но не е Камила)

Пени Джунър пише, че Даяна се променила още щом започнала подготовката за сватбата. Тя станала подозрителна, у нея се появило усещането, че я лъжат. С Камила започнала да се държи хладно и да страни от нея, което Чарлз не харесвал. Но двамата вярвали в по-доброто бъдеще.

„Все пак Даяна му харесваше, но преди сватбата те се познаваха отскоро, твърде малко. Те едва се познаваха и едва ли биха могли добре да се разбират“, пише журналистката, цитирана от медиите. "Но въпреки това Чарлз харесваше Даяна и не искаше да я губи“, твърди журналистката.

► „Не мога да си представя някой със здрав разум да те напусне заради Камила“: откровенията на принц Филип към принцеса Даяна

"Всички разбираха, че Камила не може да бъде с Чарлз по редица причини, а Даяна идеално подхождаше за тази роля.След като принцът направил на Даяна предложение за брак, връзката с Камила беше скъсана, на нея й бе забранено да се доближава до Даяна. Но принцът все пак се надяваше, че ще може да общува с бившата си приятелка, която той продължаваше да обича. Рано или късно Даяна трябваше да разбере все пак да разбере какво свързва бъдещия й съпруг с Камила. И това тя научи от друг човек. Чарлз не се замисля какво й струва на Даяна цялата тази история", пише още в книгата.

„Тя е изглеждала комично и нелепо при общуването с жената, която е била любовница на бъдещия й мъж. Когато бе насрочена датата на сватбата, Чарлз реши да разкаже на Даяна за Камила, но не всичко. Той каза, че с Камила били много близки приятели, но между тях не е имало физическа близост."

► Необразована и „прекалено опитна“: защо Камила не е подходяща за принц Чарлз

Приятели на принца смятат, че сватбата с Даяна е съдбоносна грешка за двамата. По думите на Пени за сватбата тя окончателно се променила.

Сватбен албум: кадри от големия ден на принцеса Даяна и принц Чарлз

"Принцесата бе преследвана от чувство, че всички знаят нещо, следят, крият. Това я подлудяваше. Даяна толкова не вярвала на Чарлз, че дори когато той оставал с най-близките роднини, тя го подозирала, че той я обсъждал в неприятна светлина".

Според биографката на Камила мнозина са обяснявали истеричните състояния на Даяна с булимията, от която тя страдала.

Тъжната изповед на принцеса Даяна: "Бях уплашена и се поболях от кралското семейство"

Камила Паркър Боулс през годините

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти