Принцеса Даяна веднъж бива арестувана по време на моминско парти, а причината ще ви разсмее

И кралските особи влизат в неприятности с полицията, дори без да искат.

Гостувайки в Шоуто на Кели Кларксън по-рано тази седмица, херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън разказа любопитна случка от моминското си парти с участието на принцеса Даяна, когато двете са били арестувани.

Преди сватбата на Сара и принц Андрю през 1986 г. дамите решават, че ще е забавно да се облекат като полицайки. Проблемите им в същата нощ обаче започва с изгонването им от бар, пише Entertainment Tonight.

„Отидохме в един нощен клуб“, обяснява Фъргюсън. „Сервитьорът дойде при нас и каза: „Извинете, това е членски клуб и е за забавление, не обслужваме полицаи тук.“ И гледаше право в нас.“

Фърги, какъвто е отдавнашният прякор на херцогинята, разкрива, че Даяна е поддържала образ, докато не вижда жена, облечена в една от нейните рокли.

„Когато излязохме по стълбите, една дама слизаше от такси. Даяна каза: „Тя носи моята рокля“, а аз отговорих: „Дъч, не може да казваш това, би трябвало да сме полицаи.“ Даяна се сдобива с прякора Дъч още като дете, защото според семейството ѝ обича да се държи като херцогиня (от duchess - херцогиня на английски).

Даяна и Сара продължават вечерта си в униформи, докато не се озовават в полицейска кола.

„Тогава бяхме арестувани“, разказва Фърги. „Влизаме в задната част на микробуса, тя беше сложила годежния си пръстен на другата страна, аз също. Седим така, тя се огледа и видя чипс с вкус на бекон, взе го и започна да яде. Полицаят отпред каза: „Не можеш да правиш това“, и в крайна сметка разбраха, че това сме аз и Даяна.“

Попитана от Кларксън причината тя и Даяна да бъдат арестувани, Фъргюсън потвърждава, че е представянето им за полицаи.

Фърги, чийто брак с принц Андрю продължава до 1996 г., си спомня за още бели, в които се е забърквала с покойната принцеса на Уелс.

„Тя ми разказваше най-неподходящите истории преди да се наложи да бъда сериозна“, споделя тя за живота си с Даяна британското кралско семейство. „Отивах право на вечеря, а понеже тя беше там няколко години преди мен, тичаше като газела, за да влезе в трапезарията по-бързо от мен. Помислих си, „Това е малко странно“, и когато влязах, разбрах защо - защото тя хвана младите хора, а аз - всички стари.“

Фърги споделя, че макар да усеща липсата на Даяна, която загива в автомобилна катастрофа през 1997 г., все още я пази близо до себе си.

„Всички винаги ми казват: „Сигурно ти липсва Дъч... Даяна“, а аз отговарям: „Не, защото тя е с мен цял ден“. Тя е единствената, с която се смеехме много и попадахме в много неприятности.“

10 факта за живота на принцеса Даяна, които не сте чували

Херцогинята, която през март издаде първия си роман, „Най-интригуващата дама“, наскоро разговаря с Entertainment Tonight за „емблематичната легенда“ кралица Елизабет Втора и как смъртта на монарха е повлияла живота ѝ.

„Сега се уча на доста повече сила със собствения си глас. Мисля също, че смъртта на кралицата някак ме освободи. Чувството ми за цел винаги е било, в продължение на 62-63 години, да бъда много лоялна и да подкрепям ценностите на Нейно Величество“, обяснява Фърги. „Тя беше повече майка за мен, отколкото собствената ми майка, наистина, и когато вече я няма, се чувствам така, сякаш мога да съм свободна да бъда Сара. Чувствам се така, сякаш съм освободена от собствените си умствени окови.“

Радостните поводи за Сара Фъргюсън тази година са повече от един - след премиерата на книгата ѝ година херцогинята се очаква да посрещне третето си внуче през лятото на 2023 г. По-малката ѝ дъщеря - принцеса Южени, е бременна с второто си дете от своя съпруг Джак Бруксбенк. Двамата вече имат момче на име Огъст, родено през 2021 г. Голямата дъщеря на херцогинята и принц Андрю - принцеса Беатрис, роди първото си дете, Сиена, в същата година.

Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител трябва да знае

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти