Мадона след 48-часовата кома: ,,Почти трябваше да умра, за да събера всичките си деца в една стая”

мадона
Снимка: Getty

През лятото на 2023 г. стана ясно, че Мадона е хоспитализирана по спешност в клиника в Ню Йорк с остра бактериална инфекция. Състоянието на звездата беше толкова критично, че някои концертите от световното й турне бяха преместени на други дати. Сега тя сподели, че е прекарала 48 часа в изкуствена кома. 

По време на концерт в Ню Йорк 65-годишната певица сподели, че е загубила съзнание в банята и се е събудила в болницата, заобиколена от близки. Тя отбеляза, че се е наложило почти да умре, за да събере всичките си деца в една стая. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Тя благодари на своя учител по Кабала, който е бил до нея през цялото време в болницата. „Единственият глас, който чувах, беше неговият. Чух го да ми казва: „Стисни ми ръката“ 

Мадона благодари и на приятелката си Шаван, която има най-големи заслуги за това феновете все още да я виждат на сцената. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Има няколко много важни хора тук тази вечер, които бяха с мен в болницата. Тук е и една много важна жена, която ме закара в болницата. Аз дори не помня. Припаднах на пода в банята си и се събудих в интензивното... Тя спаси живота ми“, спомня си певицата.  

Децата на Мадона я молят да се откаже от пластичните операции, с които според тях тя е прекалила. Лурдес Леон и Роко Ричи казват, че майката им се държи така, сякаш е в началото на двайсетте. Те имат опасения за живота на Мадона и са плътно до нея, след като изпълнителката попадна в интензивно отделение след заразяване с инфекция. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти