Радост у дома! Любима двойка от "Игри на волята" станаха родители

Този месец светът стана по-пълен и по-красив за една прекрасна двойка, добре позната на зрителите на приключенското риалити "Игри на волята". Елия и Валeнтин, които се запознаха и се влюбиха в сезон 3 на шоуто обявиха щастливата новина, че са посрещнали първата си рожба!

Младите родители споделиха няколко кадъра от изписването на бебето, което е момиченце и носи красивото име Тея. На снимките родителите видимо сияят от щастие, окрилени от появата на тяхната дъщеричка в живота им.

"Вече сме си вкъщи! Прибрахме се с нашето слънчице Тея у дома. Освен цялата помощ и подкрепа от таткото, и двете имахме изненади и се почувствахме специални, както и всеки друг ден. Прибирането с бебе вкъщи е живот на бързи обороти, макар и добрата подготовка 😄", написа Елия.

Щастливите моменти на Елия и Вальо от "Игри на волята" в очакване на бебето

"Едно е сигурно обаче - и двамата не очаквахме да изпитаме толкова силни емоции и да заобичаме още по-силно един друг и двойно повече нашето малко момиченце", добавя щастливата майка.

Валентин и Елия изненадаха феновете си с новината, че очакват бебе в края на октомври 2023 г. Това се случи след като двамата се сгодиха в началото на миналата година по време на романтична почивка в Египет. Там той прави специална изненада за любимата си. Тогава пред "Телеграф" Елия заяви, че още не са планували сватбата, но искат тя да е скромна и само с най-близките им. 

Елия работи като учител по английски език, а Валентин работи в сферата на финансите.

"Класен ръководител съм на 3-ти клас. Занимавам се и с допълнителни уроци, преподавам", обяснява тя.

Нейният избраник Вальо се прибра в България окончателно през 2022 г. и оттогава работи в голяма международна компания. 

Щастливите моменти на Елия и Вальо от "Игри на волята" в очакване на бебето

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти