Емоционален и ексцентричен - Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Емоционалният и ексцентричен кулинар Лъчезар Чоткин е големият победител в шести сезон на Hell’s Kitchen. Той готви рамо до рамо със своята любима Камелия, на която предложи брак в Кухнята на Ада. На второ място остана Станислав Димитров, който шеф Виктор Ангелов определи за кулинаря с най-голям напредък. Амбицията, отдадеността и бързото приспособяване обаче бяха качествата, които донесоха на неговия конкурент Чоткин голямата награда от 100 000 лева.

Последната вечерна резервация за сезона се разви повече от динамично. По-големият колективен опит на помощниците в кухнята на Станислав доведе до подценяване на ситуацията и до ключови грешки от неговите съотборници, които не останаха незабелязани от шеф Виктор Ангелов. В кухнята на Чоткин поръчките влизаха и излизаха със завидна скорост на изпълнение, но перфекционизмът на ексцентричния финалист предизвика изоставане по средата на вечерята.

Чоткин
Снимка:

Ключови се оказаха основните ястия, които затрудниха Станислав и му костваха натрупаната преднина. Двете кухни се движеха почти наравно през цялото време, но амбицията, енергията, хъсът за победа и по-малкото неточности донесоха на Чоткин чека за 100 000 лв.

Големият победител Чоткин е гост в новия епизод на подкаста “Кухнята след Ада”. Там той разказва пред водещия Станислав Иванов, шампионът от сезон 5, как е стигнал до победата, какво предстои за него и какви са плановете за бъдещето с любимата му Камелия. Епизодът вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Чоткин
Снимка:

Лъчезар Чоткин e роден в с. Червен Брег, но от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица - Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за световни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболния отбор на Челси. Напуска работа малко след повишението си, за да участва в Hell’s Kitchen.

Кастингът за сезон 7 на Hell’s Kitchen вече е отворен. Всички, които искат да се впуснат във вълнуващото кулинарното приключение и да се учат лично от шеф Виктор Ангелов, могат да се запишат за кастинг на nova.bg/hk.

Чоткин
Снимка:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти