Създадено за Crusit.bg

Посети фиордите: Отдай се на летни приключения

Посети фиордите: Отдай се на летни приключения
Снимка: Crusit.bg

Чували ли сте за норвежките фиорди? Представете си красивата зеленина, кристалните води, игривите облачета на фона на синьото небе и внушителните почти вертикални скали. В долините и заливите пък са сгушени цветни дървени къщички, разхвърляни по особено хармоничен начин и заобиколени от овощни градини и ливади. Размечтахте се, нали?

Норвежките фиорди са все по-близо, а това лято направо примамват да отидем и да ги посетим. Настъпват топлите месеци на годината, в които Норвегия разкрива красотата си напълно. От средата на май до средата на октомври дъждовете са по-редки, дните почти безкрайни, а слънцето озарява ярките цветове от пейзажа.

Норвегия е гостоприемна, а хората са мили, трудолюбиви и усмихнати. На почти всички места говорят прекрасен английски и дори и в по-далечните места може да плащате с карта. Може да се разхождате сами, да си наемете кола под наем или да си купите екскурзия с опитен гид.

Снимка: Crusit.bg

Удобен и лесен начин да се потопите в красотата на тези ледникови образувания е пътуване с кораб, тъй като по суша може да не уловим величието на скалите, докато плаваме между тях, а и пътуването от точка до точка отнема дълго време из планинските пътища. И като казваме кораб, имаме предвид круизен кораб, който само ще добави към приятното прекарване на една лятна седмица из Норвегия.

Круизен кораб – удобство на хотела, който пътува с теб

Супер предложение за това лято идва от един круизен кораб, който може да бъде дестинация и курорт сам по себе си, дори ако стои на едно място. Това е MSC Euribia – величествен кораб, красив, модерен с иновативна технология, задвижван от втечнен природен газ с мисъл към околната среда. Представете си как всяка сутрин дърпате завесите на своята комфортна каюта и виждате различна гледка, различен фиорд, различна красота.

Интересен факт е, че лятната нощ на север продължава между нула и три часа и половина – в такъв случай може да не спускаме завесите в каютата си. Всяка живописна гледна отвън ни изпълва с положителни емоции.

Снимка: Crusit.bg

А щом излезете от каютата, ще забравите да се приберете.

Разходете се по главната търговска улица в сърцето на кораба Galleria Euribia и се насладете на уникалните ефекти на 80-метровия LED купол. Галерията е дом на бутици, магазини, ресторанти, майсторските палачинки, сладолед и шоколади на Jean Philippе, английския пъб Masters of the Seas и други. Тази локация е сред най-популярните места за снимки на пътуващите.

Снимка: Crusit.bg

Символ на кораба и предпочитана локация за снимки са блестящите стълбища, направени от кристали Swarovski, които може да откриете в атриума в средата на кораба.

MSC Euribia има два театъра, като шоутата и представленията са включени в цената на круиза. Препоръчваме ви посещение на постановките в Carousel Lounge, където може да се насладите на биг бенд в открито море и двама невероятно талантливи певци, които ще ви разходят из мюзикълите на Броудуей, златните години на суинга и най-доброто от рока.

MSC Euribia има специални изненади и за най-малките си посетители – разполага със спортни съоръжения, симулатори, VR и нормални видеоигри, боулинг, водни пързалки, аквапарк, сплаш парк и въжен парк. За по-големите сме подготвили релакс зони със спа, басейни, джакузи и всички екстри. По време на едноседмичния престой на кораба са предвидени два дни в открито море.

Снимка: Crusit.bg

На MSC Euribia може да се потопите в гастрономическо пътешествие – на разположение са 5 основни ресторанта, бюфет и 4 специални ресторанта, за които си струва да доплатите. Препоръчваме да се възползвате от пакет за 4 посещения на стейкхаус Le Grill, латино ресторант Hola! Tacos & Cantina, Kaito Sushi Bar и Kaito Tepanyaki, известен със своите пеещи и танцуващи кулинари. На кораба има изобилие от барове, на които може да се насладите.

Снимка: Crusit.bg

Топ предложение за напитки и интернет

Представете си да се отпуснете на едноседмичен круиз с приятели с любимите напитки по ваш вкус. Лятото в морето предразполага към забавления и охладени напитки. До края на май имате възможност да се възползвате от круизите на MSC Euribia из Норвежките фиорди в комбинация с пакет напитки и интернет, като цената на пакета е с над 50% надолу. В момента комбинацията от най-достъпния all inclusive пакет напитки EASY DRINK PACKAGE + пакет с интернет, е на цена от €160.

Снимка: Crusit.bg

Но това не е всичко. При резервация на круиза може да надградите вашия пакет от EASY на EASY PLUS за само €49 допълнително. Този пакет ви дава достъп до по-широк асортимент напитки, включително в специализираните ресторанти и заведения на кораба, като покрива всички напитки на стойност до €9 в менюто. Ако решите да си поръчате нещо по-различно, пакетът EASY PLUS ви дава правото да платите само разликата.

Не забравяйте да изключите мобилните данни, когато корабът напусне пристанището, за да избегнете непредвидени разходи, тъй като има вероятност телефонът ви да се свърже със сателитни оператори в открито море.

Снимка: Crusit.bg

Подобни предложения за круиз в топ дестинация през летния сезон се срещат рядко, затова ви съветваме да се включите в приключението със семейство и приятели и да се насладите на круиза. Маршрутът през лятото включва фиордите на Норвегия, както и пристанищата в Кил, Германия, и Копенхаген, Дания. Готови за отплаване?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти