Твърде зает ли е Чарлз, за да се види с Хари докато е в Англия?

Принц Хари потвърди завръщането си в Англия, за да отбележи 10-ата годишнина от Игрите Invictus на 8 май (без Меган Маркъл, за съжаление), но изглежда, че крал Чарлз може да е твърде зает, за да види сина си, докато е в Лондон.
Миналата седмица Бъкингамският дворец обяви, че монархът ще се върне към обичайния си график, доколкото е възможно, след като преди няколко месеца бе обявено, че крал Чарлз се лекува от рак.

9 нови разкрития за кралското семейство от биографията на Чарлз III

The Telegraph отбелязва, че "в сряда монархът ще има седмичната си аудиенция с министър-председателя, преди да присъства на първото градинско парти на Бъкингамския дворец за сезона." Освен това кралят има "планирани различни срещи и ангажименти" за остатъка от седмицата. Дори и с този натоварен график, източници, близки до кралските особи, казват, че ако времето позволява, ще има време за кратка среща на четири очи между баща и син.

Шокиращите показания на принц Хари във Върховния съд на Лондон


След като Хари направи бързо посещение, за да види баща си по-рано тази година – двамата се срещнаха само за малко повече от половин час, след като Чарлз сподели новината за диагнозата си рак, Принцът каза пред ABC News, че е „благодарен“ за времето, прекарано с неговия баща, споделяйки:

„Ще се отбия и ще видя семейството си, колкото се може по-скоро“.

Принц Хари и Меган Маркъл на игрите „Инвиктус“


The Telegraph също отбеляза, че завръщането на Хари в Обединеното кралство се очаква да бъде малко по-дълго този път, тъй като това е планирано работно пътуване. Може да има срещи с любимите си благотворителни организации, включително WellChild, наградата Diana и Scotty’s Little Soldiers. Източници, близки до кралското семейство смятат, че в сряда принцът ще отдаде чест на Клеър ван Щраубензее, майката на Хенри ван Щраубензее, близък приятел на Хари, който загина в автомобилна катастрофа през 2002 г. на 18-годишна възраст.

Тайното споразумение между Хари и Уилям за децата в кралското семейство

Въпреки всичко не се очаква Хари да види брат си Уилям. Двамата се разминават, откакто Хари и съпругата му се оттеглиха от ролята си на старши членове на кралското семейство, а разривът между братята стана още по-голям с публикуването на мемоарите на Хари.

Уилям, Хари, Кейт и Меган заедно в скръбта

И макар, че някои кралски фенове се надяваха да видят събиране между братята, както и няколко снимки с Кейт Мидълтън – това май няма да се случи скоро.
След като загуби процес във Върховния съд през февруари, Хари твърди, че семейството му не може да се „чувства като у дома си“ в Обединеното кралство, ако „не е възможно да бъдат в безопасност“.

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти