Кралицата се завърна: Мадона засия отново на сцената след почти фатално заболяване

Кралицата на попа доказа защо заслужава трона си! Мадона започна турнето си "Celebration" в Лондон в събота с изпълнение, което показа, че нейната енергия, харизма и апетит за противоречия не са помръкнали след четири десетилетия на сцената и почти фатално боледуване по-рано тази година.

Шоуто с най-големите хитове на 65-годишната звезда беше отложено от първоначалната си начална дата през юли, след като тя беше хоспитализирана в интензивно отделение със сериозна бактериална инфекция.

„Наистина съм адски изненадана, че стигнах дотук. И имам предвид това на толкова много нива“, каза тя на феновете в O2 Арена в Лондон.

Носейки корсета и веригите, които са емблематични за нейния пробив, тя изпя песента „Into The Groove“, преди проблем със звука да я принуди да запълни времето с разказ за ранните ѝ години в Ню Йорк.

С изпълнението на хита "Holiday" от 1983 г. певицата пресъздаде на сцената хедонистичната обстановка на клуб в Ню Йорк преди атаката от СПИН, отдавайки почит към онези, които са починали от болестта.

Смесицата от религиозни образи и сексуалност, която издигна Мадона от поп звезда до културна икона, беше фонът на „Like a Prayer“, докато „Vogue“, хитът, който я изстреля на върха на класациите през 90-те години, превърна една от сцените в същински моден подиум.

Мадона не забрави да засегне и настоящата ситуация в Близкия изток. „В света се случват много наистина луди неща, които са толкова, толкова болезнени за наблюдаване“, каза тя. "Но въпреки че сърцата ни са разбити, духът ни не може да бъде разбит."

Относно здравословния си проблем тя каза: „Това беше луда година и за мен. И не мислех, че ще успея.“

"Celebration" e замислено като най-мащабното турне в кариерата на Мадона. Поп иконата изпълнява повече от 40 песни в шоуто.

Вижте в галерията още кадри от първите две вечери на турнето на Мадона:

Мадона засия в първите две вечери от дългоочакваното си турне

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти