Неостаряващ сексапил: Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме

В началото на 2000-те песните му диктуваха тенденциите и вкуса към българската музика, а образът му беше постоянно присъстващ в женските фантазии. Кой не си е припявал "Всичко се връща", "Лъжи ме" и "Il Ritmo del mio Cuore"? Затова днес сме повече от щастливи, че Руши Видинлиев прави обещаващо завръщане на родната музикална сцена след повече от успешната му афера с киното (която също се надяваме да продължи).

Днес, на 43 години, той продължава да е все така актуален и все още притежава онази притегателна сила.

Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?

Въпреки че самият той самоиронично си признава, че остарява чрез парчета като миналогодишното "Още малко", в което се пее "И на касетка, baby, и на диск", ние просто не сме съгласни. Защото Руши зние как се прави, дори и повече от 20 години след като си бил на върха на музикалните класации. Той показа, че паузата не означава край и че винаги най-доброто предстои. 

Новият му музикален проект, миниалбумът "Без багаж", доказва всичко това със свежото си и заразяващо звучене. Видеото към сингъла "Без багаж" изненадва приятно с начина, по който е заснет - качеството, диманиката, модерната визия и не на последно място - танцът на Руши пред камерата. 

Видеото към песента ни запознава и с една нова нестандартна визия на Руши Видинлиев - изрусената му коса. Промяната е повече от приятна и вероятно отваря и една символична нова глава в кариерата на певеца. 

Вижте тук още кадри с новата визия на Руши Видинлиев:

Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме

Според Руши у нас много неща се случват на европейско ниво, но хората нямат доверие към себе си и все още се изненадват от качествените продукции. "Аз мисля, че тук има много талантливи хора, които могат да правят много добри неща", казва артистът пред БНР. 

Той разкрива, че в клипа прави опит да представи своето алтер его, което се освобождава от излишните страхове. Метафората е постигната чрез ефектната хореография, в която Руши си партнира с втори танцьор. В истинския живот, според певеца, да изхвърлиш емоционалния багаж е много по-труден процес.

Руши има немалък опит с живота зад граница. "България е моят дом, Италия ми е безкрайно познато място, чийто език говоря, да кажем, тя е втори дом, а Ню Йорк е мястото, където бих искал да отида да живея – духът на този град много добре пасва на моя характер", казва той.

Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти