„Липсваш на татко“: как децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън почетоха принцеса Даяна в Деня на майката

колаж принцеса Даяна Кейт Уилям деца
Снимка: Getty

Тазгодишният Ден на майката във Великобритания беше отбелязан на 14 март, а херцогът и херцогинята на Кеймбридж позволиха да надникнем в техния празник, разказват от Ohnamama.bg.

В своя официален профил в Instagram Кейт Мидълтън и принц Уилям споделиха начина, по който децата им почитат своята покойна баба – принцеса Даяна.

„Всяка година в Деня на майката Джордж, Шарлот и Луис правят картички, спомняйки си за тяхната баба Даяна, заради Уилям“, гласи публикацията.

На първата снимка виждаме пейзаж, нарисуван от принц Джордж, а в следващия кадър от поста е и посланието му към принцесата на Уелс:

„Скъпа бабо Даяна,

Честит ден на майката! Обичам те много и винаги мисля за теб.

С много любов, от Джордж“

Не по-малко трогателно е написаното от принцеса Шарлът към нейната картичка.

„Скъпа бабо Даяна,

Мисля си за теб в Деня на майката.

Много те обичам. Липсваш на татко.

С много любов, Шарлът“

Последната снимка в публикацията показва картичката на принц Луи, който следващия месец ще навърши 3 г. Тъй като най-малкият наследник на кралската двойка още не може да пише, неговият жест включва сърце в няколко цвята и стикери с животни.

Всички начини, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол

Следващата публикация в Instagram профила на семейството беше посветена на Кейт Мидълтън и нейната майка Каръл. „Честваме други две специални майки днес ❤️“, пише към поста, който включва снимка на торта, направена от трите деца на кралската двойка – принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луи.

В същата публикация е показан и кадър на херцогинята на Кеймбридж като малка. В бяла рокля и червени обувки, тя държи за ръка своята майка Каръл Мидълтън, докато и двете гледат към камерата.

66-годишната майка на херцогинята днес е горда баба. Тази година ѝ предстои да посрещне и петото си внуче - очаква се по-малката ѝ дъщеря Пипа Мидълтън, която вече е майка на двегодишния Артър, да роди своето второ до края на 2021 г.

ох на мама
Снимка: ohnamama.bg

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Facebook и Instagram!    

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти