Братът на принцеса Даяна сподели рядка нейна снимка от детството

Даяна
Снимка: Getty

По-малкият брат на принцеса Даяна, Чарлз Спенсър, сподели сантиментална снимка от детството им в Twitter тази събота.

На снимката, която Чарлз публикува без надпис или описание, малката Даяна е облечена в розова рокля и позира с ръка върху раменете на малкия си брат. Освен Чарлз, Даяна имаше и две сестри – Сара и Джейн Спенсър.

Публикацията на Спенсър идва само няколко дни след като той публично обвини Би Би Си, че са използвали незаконни документи, за да си осигурят легендарното интервю с покойната принцеса преди 25 години, по време на което Даяна казва скандалния си цитат, че в брака ѝ има „трима“, намеквайки за изневярата на принц Чарлз с Камила.

„Би Би Си тепърва трябва да се извинят за това, което наистина има значение тук: невероятно сериозната фалшификация на банкови извлечения, предполагаща, че най-близките доверени лица на Даяна са я шпионирали в помощ на нейните врагове“, каза Спенсър пред сп. “People” по-рано този месец.

Въпреки че Даяна умира на 36-годишна възраст в трагична автомобилна катастрофа, наследството ѝ все още е живо и е по-популярно от всякога. Предстоящият сезон на сериала „Короната“ на Netflix ще покаже влизането на Даяна в кралското семейство и бурния брак между нея и Чарлз. Режисьорът Пабло Ларайн също пресъздава късния живот на Даяна в предстоящ биографичен филм с участието на Кристен Стюарт, който подробно описва решението на принцесата да напусне съпруга си и кралския живот.

Всички начини, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти