Дом за 19 милиона паунда: вижте къде живее племенницата на принцеса Даяна, лейди Кити Спенсър

Кити Спенсър
Снимка: Getty

Докато резиденции като Бъкингамският дворец и замъкът Уиндзор понякога са отворени за посещения от туристи, по-малко популярните членове на кралското семейство успяват да запазят дома си в дискретност.

За надникване в техния домашния интериор остава същият начин, който феновете прилагат и при други известни личности – откраднати погледи в Instagram.

Такъв е и случаят с лейди Кити Спенсър - племенницата на принцеса Даяна и братовчедка на принц Уилям и принц Хари, която от време на време позволява на последователите си да надникнат в изисканото ѝ жилище.

Смята се, че домът на модела в централната част на Лондон, който Кити споделя с годеника си Майкъл Луис, струва зашеметяващите 19 милиона британски лири, пише Tatler. В интервю за Evening Standard Кито определя интериорния дизайн на дома като своята „най-разточителна покупка“.

„За мен беше много важно моята къща да бъде дом, някъде, където искам да се върна в края на деня, и място, което отразява коя съм", обяснява тя пред британския вестник. „Бях напълно погълнат от процеса, от тъканите до дограмата. Не мога да си представя, че това е нещо, за което някога ще съжалявам за вложените пари. След като прекарах по-голямата част от 2020 г. у дома, сега оценявам пространството, което създадох, повече от всякога.“

Вижте кадри от дома на лейди Кити Спенсър в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти