Трикът на принцеса Даяна, с който ще изглеждаш отлично на снимки

Изглежда, че Лейди Ди е била любимка не само на хората от народа, но и на официалните фотографи на кралското семейство. Сред тях е Тим Руук, който в интервю за Us Weekly споделя какво е превърнало работата с Даяна Спенсър в истинско удоволствие.

„Често това, което правим, може да бъде много скучно“, казва той и дава пример със случаите, в които някой слиза от колата, а след това влиза в сграда. Даяна обаче използва трик, който превръща скучните обстоятелства във вълнуваща възможност за чудесен кадър – а ти също можеш да се възползваш от опита ѝ.

принцеса Даяна
Снимка: Getty

„Това, което принцесата на Уелс правеше, беше винаги да се обърне преди да влезе в сградата, така че просто те поглеждаше в последната секунда, а това винаги осигуряваше страхотни снимки“, разказва той.

„Мисля, че направих нейна снимка на 36-ия ѝ рожден ден, който, за съжаление, беше последният ѝ“, обяснява Руук. Тогава Даяна отива на прием в галерия „Тейт“. „Тя се обърна точно преди да влезе и се получи наистина страхотен кадър“, признава Руук.

Какво принцеса Даяна не е харесвала във външния си вид

За новите поколения кралски особи фотографът казва, че постъпват „малко по-различно“: „Те са склонни да разговарят с човека, който ги поздравява, което, разбира се, е учтиво, но с нея беше страхотно, защото винаги знаеше, че ще я снимаш.“

Тим Руук споделя впечатленията си за Даяна и като личност - освен че е „страхотна за снимки“, той казва още: „Тя беше много топъл човек.“

След смъртта на принцесата през 1997 г. Руук продължава да прави портрети на кралското семейство и най-вече на принц Чарлз. Оказва се, че бившият съпруг на Даяна също е умел в позирането пред камера.

„Прекарах години в снимане на принца на Уелс, особено след като принцеса Даяна почина“, споделя Руук и допълва: „Той всъщност е чудесен за работа. Слага си шапки и прави всякакви неща.“

Всички начини, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти