Задава се още една кралска сватба, която щеше да зарадва особено принцеса Даяна

Амелия Елайза Кити Спенсър
Снимка: Getty

След сватбата на принцеса Беатрис британското кралско семейство се радва на още една новина.

Лейди Амелия Спенсър, племенница на принцеса Даяна, се сгоди за своята половинка Грег Малет. Двамата са заедно от 11 години, а Амелия е казала „да“ на своя любим преди седмица, споделя той в Instagram.

„На 22 юли 2020 г. помолих любовта на живота си да прекара остатъка от живота си с мен и тя каза ДА. Не мога да бъде по-щастлив и те обичам от все сърце“, пише Грег към снимките, които публикува в социалната мрежа.

Бащата на годеницата, Чарлз Спенсър, поздрави двойката в Twitter. „Толкова съм щастлив за дъщеря си Амелия, сгодена за приятеля си от 11 години, Грег - прекрасно е да ги чуя и двамата толкова развълнувани от бъдещето си. Изпращам и на двамата любов и всяко добро пожелание за съвместния им живот“, казва той и споделя още: „Харесвам, че Грег помоли за благословията ми преди предложението. Много мило.“

Сестрата на Амелия, лейди Кити Спенсър, също се сгоди наскоро. В интервю за Harper's Bazaar миналата година Кити разказа за това как вниманието върху семейството ѝ е нараснало след сватбата на нейния братовчед принц Хари с Меган Маркъл през 2018 година.

„Определено беше неочаквано“, споделя тя за славата, която изпита само ден след церемонията на Хари. „Моите последователи в Instagram преминаха от 17 000 до половин милион за една нощ. Помислих, че това е нечий друг телефон, когато се събудих на следващата сутрин.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти