20 години по-късно: Линдзи Лоън по-блестяща отвсякога на премиерата на "Гадни момичета"

В началото на тази седмица се случи наистина иконичен момент за феновете на един от най-популярните филми от ранните 2000 г. Актрисата Линдзи Лоън се завърна на червения килим на "Гадни момичета"!

37-годишната Лоън се появи изненадващо на премиерата на новия филм "Гадни момичета" в понеделник вечерта - 20 години след премиерата на оригиналната лента от 2004 г., в която тя участва в главната роля.

Актрисата, която изигра тийнейджърката Кади Херън в емблематичния филм, излезе на червения килим в Ню Йорк в ослепителна и стилна визия. Тя носеше асиметрична черна рокля на дизайнера Alexandre Vauthier, украсена с кристален колан, в комбинация с елегантни обувки с каишка. Прелестната ѝ класическа визия беше допълнена от дългата ѝ червена коса, която падаше свободно на нежни вълни. 

Няма как това събитие да не ни накара да се върнем назад към 17-годишната Линдзи на премиерата преди 20 години. Тогава тя беше облечена в дълга до коляното бяла ефирна рокля ала Мерилин Монро и носеше бели сандали на ток. Далеч по-бонбонена визия, която подчертаваше невинното ѝ излъчване. 

Появата на Лоън на премиерата в понеделник идва месеци след като актрисата се събра отново с колежките си от първия филм „Гадни момичета“ Лейси Чабърт и Аманда Сейфрид, за да заснемат реклама за Черен петък за търговската верига Walmart.

►20 години по-късно: Как изглеждат звездите от филма „Гадни момичета” днес

Лоън – която стана майка за пръв път миналата година, след като посрещна сина си Луай – сподели дали смята, че е „готина мама“ пред People в отговор на въпрос, зададен по време на премиерата в понеделник.

"Надявам се!" - отговори тя с усмивка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

На килима Лоън се снима със създателя на шоуто Saturday Night Live Лорн Майкълс и актрисата Тина Фей, която е сценарист на новия филм "Гадни момичета". 53-годишната Фей също е сценарист и участва във филма от 2004 г. заедно с Лоън в ролята ѝ на учителката г-жа Норбъри.

А това е още един мил кадър, който ни кара да си мислим колко бързо лети времето:

линдзи лоън гадни момичета
Снимка: Getty

Линдзи Лоън и Тина Фей на премиерата на "Гадни момичета" през 2004 г. (ляво) и през 2024 г. (дясно)


Тийнейджърската комедия от 2004 г. с участието на Линдзи Лоън се превърна в основа за мюзикъл, който се игра на Бродуей между 2018 г. и 2020 г., а сега историята е адаптирана от сценаристката Тина Фей за големия екран под формата на филмов мюзикъл. Това определено ще бъде нещо по-различно от оригиналната лента. В новия "Гадни момичета" ще гледаме актрисата Ангури Райс в главната роля на Кади Херон и звездата Рене Рап в ролята на "лошото момиче" Реджина Джордж. 

Филмът тръгва по кината през настоящия месец. 

Вижте още снимки от появата на Линдзи Лоън на премиерата на "Гадни момичета" в галерията:

20 години по-късно: Линдзи Лоън по-блестяща отвсякога на премиерата на "Гадни момичета"

Виж още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти