Как насилието върху Линдзи Лоън я вдъхнови да създаде собствена империя

Линдзи Лоън
Снимка: MTV

Актрисата, която усети горчивия вкус на славата много млада, вече се занимава със собствен бизнес, който отново я поставя пред камера.

След като през октомври 2016 г. Линдзи Лоън отвори първия си нощен клуб в Атина, през май миналата година тя откри и свой собствен курортен комплекс на гръцкия остров Миконос, кръстен „Лоън Бийч Хаус Миконос“, който беше последван от втори такъв, този път в селището Ялисос в Родос.

Линдзи Лоън
Снимка: MTV

Така 31-годишната актриса стана и главна героиня в ново риалити поредица на MTV, която проследява плажния ѝ бизнес в Миконос и кариерата на предприемач. „Плажният клуб на Линдзи Лоън“ вече направи премиерата си, а в шоуто става ясно каква е причината да избере точно този гръцки плаж.

Бизнес партньора на актрисата Панос обяснява, че на това място преди три години бившия партньор на Лоън ѝ е посегнал, а тя разказва: „Бях в доста бурна връзка. Тогава се намирах в друг етап от своя живот. Вместо да плача или да се ядосвам, си казах, че някой ден ще притежавам този плаж, защото искам да накарам всички да се чувстват в безопасност.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be careful, sometimes I bite too #lovehurts #lovebites #twilight

A post shared by Egor Tarabasov (@egor.tarabasov) on

През 2016 г. Линдзи Лоън споделя, че тогавашният ѝ годеник Игор Тарабасов многократно е упражнявал тормоз върху нея. Актрисата казва пред изданието “Mail on Sunday”: „Сега осъзнавам, че не можеш да останеш във връзка заради любовта“, а по-късно добавя: „Наистина се влюбих в него, но той предаде доверието ми и ме накара да се чувствам застрашена.“

Животът на актрисата след оттеглянето ѝ от Холивуд е противоречив, но днес тя изглежда като успешна бизнесдама, за чийто служители се говори, че са доволни от работата си за нея, пише изданието “E! News”.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти