Да започнеш начисто или голямото коледно завръщане на Линдзи Лоън

Изключително симпатично червенокосо момиченце с лунички - такива са първите ни спомени за актрисата Линдзи Лоън от филми като “Капан за родители”. След това малката Линдзи се превърна в красивата тийнейджърка с кичури и модерните за ранните 2000 дрехи, която познаваме от филмите “Шантав петък” и “Гадни момичета”. 

Всички момиченца искаха да сa като нея. После обаче нещо се счупи. Линдзи се превърна в типичния пример за дете звезда, което тръгва по лош път. Бурни купони, наркотици и алкохол, престой в болница, арести… в такава посока зави животът на Лоън точно когато беше не върха на славата. Холивуд, разбира се, ѝ даде червен картон и ѝ обърна гръб, а тя започна да се лекува от зависимостите си и да участва в риалити предавания и нискобюджетни продукции. 

В годините, последвали най-тежкия ѝ период, тя се отдалечи от екрана, постави актьорската си кариера (или остатъците от нея) на пауза и започна да се занимава с бизнес. Иронично, но бизнесът ѝ е съсредоточен точно върху това, от което Лоън трябва да стои отдалечена на километри - нощни клубове. Въпреки че е бизнес партньор в нощен клуб в Атина и няколко други гръцки плажни клубове, Лоън изглежда е оставила алкохола зад гърба си, защото нещата за нея се развиват по-добре отвсякога. 

Светлината в тунела за актьорската кариера на 36-годишната Линдзи Лоън се нарича “Falling for Christmas” - коледен филм, чиято премиера в Netflix беше на 10 ноември. Лоън играе главната роля в лентата - на разглезената наследница Сиера, която е диагностицирана с амнезия след инцидент със ски и трябва да сглоби живота си отново. Дали заради завръщането на Линдзи Лоън на екран или заради коледната мания, която вече е започнала да обзема хората, “Falling for Christmas” в момента е един от най-гледаните филми в Netflix. 

Ясно е, че това не е филм, който може да се бори за кино награди или да бъде обсъждан от филмови критици, но пък е точно това, което обещава да бъде - стопляща сърцето романтична комедия, която се развива в най-магичното време от годината. Но е и нещо повече - коледното чудо на Линдзи Лоън или шанс за промяна, който засега се посреща изключително добре от публиката. 

„За мен филмът е за това как материалните неща в живота не винаги имат значение“, казва Лоън в интервю за Vogue. „Наистина простите неща в живота означават най-много – семейството и любовта – вместо Instagram и получаването на голям пръстен. Не че това е лошо!”

Линдзи явно говори от опит за пръстена. По-рано тази година тя се омъжи за финансиста Бадер Шамас и сега е готова да се хвърли отново в актьорски проекти, а те вече започват да чукат на вратата ѝ. Наскоро завършиха снимките на романтичната комедия с нейно участие, озаглавена Irish Wish.

Линдзи споделя, че апетитът ѝ за правене на още филми се е възродил на снимачната площадка на Falling for Christmas.

“Бях много развълнувана да бъда там и вероятно всички си мислеха, че нещо не е наред с мен. На снимачната площадка съм много бодра – сближавам се с всеки един човек. Харесва ми да познавам моя екип. [...] След като приключихме, си казах, кога започвам следващия филм? Готова съм!”

Новият филм на Лоън, който бележи голямото ѝ завръщане на екран, е едно радостно напомняне, че не е нужно да губите паметта си, за да си спомните колко ценно е новото начало. Появата на Лоън отново в светлината на прожекторите е празнувана с право. Актрисата претърпя много критики през годините, довели до оттеглянето ѝ от живота на знаменитостите, и както правят много жени, които са били третирани несправедливо в медиите, тя преобръща историята, както публично, така и на екрана.

И можем да кажем, че ѝ се получава! Линдзи се радва на любовта на новия си съпруг и на успеха на екранното си възраждане. Ура за започването начисто!

Линдзи Лоън на премиерата на филма Falling for Christmas

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти