Напук на болестта: Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата

Актрисата Кристина Апългейт, станала известна с участието си в сериала “Женени с деца”, вече има собствена звезда на Алеята на славата. Специалният момент беше белязан от емоционална реч, сълзи, но и много смях. Тази палитра от емоции, през която мина актрисата, не е случайна - това е нейната първа публична поява след като тя беше диагностицирана със заболяването множествена склероза. 

Апългейт се появи на церемонията с красиво изработено бастунче, което ѝ помагаше да ходи. Актрисата беше придружена от свои близки колеги и приятели, сред които звездите от “Женени с деца” Кейти Сейгъл и Дейвид Фостино. Кейти Сейгъл, която играе ролята на майка на героинята на Апългейт в популярния ситком, беше видимо емоционална и седеше неотлъчно до актрисата. “Не си сама. Ние всички сме тук,“ каза Сейгъл по време на церемонията. 

Кристина Апългейт се качи на подиума, подкрепяна от Сейгъл, която остана на сцената с нея по време на речта ѝ. Апългейт избухна в сълзи, докато говореше за дъщеря си и ѝ благодари, че я подкрепя в борбата с тежката диагноза множествена склероза.

„Най-важният човек на този свят е дъщеря ми. Ти си много повече, отколкото дори можеш да си представиш. Ти си толкова красива, мила, умна и интересна. Благословена съм всеки ден, в който мога да се събудя и да те заведа на училище… благодаря ти, че стоиш до мен през всичко това,“ каза актрисата.

Кристина сподели в Туитър през пролетта на 2021, че е диагностицирана с множествена склероза. Тогава течеше продукцията на третия и финален сезон на сериала “Dead to me” - най-скорошният проект на актрисата. 

Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата

В интервю за Variety преди церемонията на Алеята на славата, Апългейт разказа, че заснемането на последния сезон на сериала „Dead to Me“, докато се бори с болестта, е било изключително трудно. Тя трябвало да използва инвалидна количка, за да стига до снимачната площадка.

Премиерaта на третия сезон на „Dead to Me“ ще бъде на 17 ноември в стрийминг платформата Netflix. Това ще бъде първият нов проект на Апългейт, пуснат след нейното изявления, че страда от множествена склероза . 

„Хората ще ме видят за първи път като човек с увреждания и е много трудно“, признава Апългейт относно работата ѝ в шоуто и първите ѝ публични изяви след диагнозата.

Въпреки сериозността на ситуацията, Апългейт се опитва да бъде силна и да реагира с щипка хумор и позитивизъм на трудния етап, през който минава. Месец преди да се състои церемонията на Алеята на славата, актрисата качи снимка с различни бастуни, между които се чуди кой да избере за червения килим.

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти